icon

Pokožka na tvári po vysadení Medrolu

nene1133
21. apr 2022

Ahojte,
pred 10 tyzdnami som po polrocnom uzivani vysadiala Medrol. Odvtedy sa mi postupne zhorsuje pokozka na tvari. Mam ju vyschnutu az supinatu,s cervenymi flakmi a vyrazkami. V lekarni mi poradili Excipial,vobec nepomohol.Skusala som aj ine kremy a pit vela vodu,ale bez vysledku.Este aj pery mam velmi cervene,vysusene a palia ma.Kozny ma termin o mesiac,neviete poradit co by pomohlo?

asia83
21. apr 2022

@nene1133 Medrol je bordel, vieme všetci. Doplniť minerály, Draslík, komplet vitamíny B, pokožku premasťovať, keďže iba voľnopredajnými krémami, odporúčam značku Linola. Snažte sa obmedziť orechy a mastné jedlá. Jedzte viac potravín s protizápalovými účinkami.

nene1133
autor
21. apr 2022

@asia83 mineraly a vitaminy beriem dlhodobo,kedze mi to poradili vtedy ma reproimuno a este som tehotna.tu znacku Linola pozriem,dakujem

maialeo
21. apr 2022

Ak si vysadila Medrol a vznikol ti takyto problem, teba sa sustredit na to, aku zlozku hormotu obsabuje medrol a ten ti chyba. Ked ho budes vediet doplnit inak ako medrolom, pokozka sa ti zas zlepsi. Nic ine za tym nehladaj.

nene1133
autor
21. apr 2022

@maialeo a ako to mam zistit? Kozne ci reproimuno?

maialeo
21. apr 2022

@nene1133 ja by som si dala urobit komplet hormonálny profil... cez gynekologicku. Tam presne zistis, ako ti pracuju hormony a pripadne ktorych mas kolko.

nene1133
autor
21. apr 2022

@maialeo a ked som tehotna,tak to nebude skreslene?

maialeo
21. apr 2022

@nene1133 to v prispevku nepises ale plati to aj na tuto oblast. To je predsa jedno... jednoducho ti chýba nejaka cast zlozky medrol... logicky... ze jo?