Pomoc pri závislosti na Frontine a Xanaxe
Závislosť na frontin a xanax.
Dá sa nejak pomôcť blízkej osobe pokiaľ nechce sám vysadiť lieky?
Bol niekto závislí a dostal sa z toho, prosím?
A čo sa týka vedľajších účinkov myslím tie dlhodobé, mali ste? Veľmi ma toto zaujima. Chcem pomôcť, ale neviem úprimne ako. Bol aj u lekára no márne..
@anonym_autor a lieky si nasadil sam? ak nie, o ich postupnom znizovani, pripadne uplnom prestani uzivat musi rozdnut vylucne lekar na zaklade diagnozy...
Čo znamená závislosť? Koľko mg, ako dlho, aby som vedela poradiť...
kolegyňa mala ťažšie obdobie tak si dávala neurol. Nie veľa, vraj 1 tbl. denne, viac ako pol roka. Mala problémy s vysadením.
Podarilo sa to pomocou Ad. Po pár mesiacoch prestala užívať aj AD.
Nebrať oblbováky dlho, max 2-3 týždne.
Ja by som zistila odkiaľ ma lieky
Ak má ofic cez psycho,tak kontaktovala so situáciou
Ja by som zistila odkiaľ ma lieky
Ak má ofic cez psycho,tak kontaktovala so situáciou
@anonym_a093fe ťažko si sám nasadil frontin a xynax,keď je to na recept
@anonym_17a3e8 čo ty chceš riešiť s jeho psychiatrom?
@anonym_autor z akého dôvodu chceš "pomáhať"?
@anonym_53aa69 veď keď je závisly,tak upozornit toho, kto mu to predpisuje, nič viac sa nedá a je tam aspoň šanca, že lekár bude venovať tomu pozornosť
A všeličo sa dá zohnať aj bez receptu a to by bolo úplne neriešiteľné
Čo znamená závislosť? Koľko mg, ako dlho, aby som vedela poradiť...
@anonym_e18b16 akože čo znamená závislosť? Berie ich vyše 12r koľko mg neviem… 3mg za deň určite
@anonym_53aa69 aj bez receptu sa dá kúpiť, keď máte známych v lekárni..
@anonym_53aa69 v dnesnej dobe to teda vonkoncom nie je tazke...
@anonym_53aa69 veď keď je závisly,tak upozornit toho, kto mu to predpisuje, nič viac sa nedá a je tam aspoň šanca, že lekár bude venovať tomu pozornosť
A všeličo sa dá zohnať aj bez receptu a to by bolo úplne neriešiteľné
@anonym_17a3e8 a ten myslis , ze netusi, po akej dobe sa vytvori zavislost?
@anonym_e18b16 akože čo znamená závislosť? Berie ich vyše 12r koľko mg neviem… 3mg za deň určite
@anonym_autor cize nema na to predpis. papka si ich podla uvazenia , 12 rokov ano? a ty si sa rozhodla mu ich vysadit aby nebol zavisly? spravne chapem? ak ano, robis chybu... a zavislost ako akakolvek ina sa lieci odborne, postupnym vysadzanim a pod dohladom, casto krat , pokial sa teda jedna uz o 12 rokov samoliecby takymito liekmi , na oddeleni zavislosti... to doma nedas a nie je to ani dobry napad
@anonym_autor no ja ich beriem 23 rokov, konkrétne frontin 0,75 - 1 mg denne. Lekári mi ho nechú už vysádzať. Preto sa pýtam, aký má problém?
@anonym_53aa69 aj bez receptu sa dá kúpiť, keď máte známych v lekárni..
@anonym_autor ako o vykážu? ja to nechápem
Fú, no to už je horšie keď ich berie bez receptu. A ešte toľko rokov? Takže Dr o tom ani nevie? Inak vysadiť ich treba postupne. Ale to povie lekár, že ako presne. No a ten známy v lekárni asi tiež nebude najnormalnejsi. 😏
@anonym_autor
@anonym_autor závislosť a to totálna je u mňa. Beriem Neurol a Zopiclon už 25 rokov a keby som ich teraz vysadila, tak to môže skončiť fatálne. A odvykacka v takom meradle už asi ani nemá význam...

Pokiaľ nechce sám a je dospelý nepomôžeš nijak.