icon

Pomohla vám Henna pri seboree, lupinách a pri padaní vlasov?

10. mar 2021
januska1905
10. mar 2021

Ja sa hennou farbim kvoli sedinam a vzdy po nafarbeni mam ukludnenu pokozku hlavy. Aj lupiny zmizli ale to je aj samponom akym pouzivas. Ja si kupujem capovanu eko drogeriu a mam pokoj od vtedy

autor
10. mar 2021

@januska1905 Vdaka zaodpoved

naja85
10. mar 2021

Neviem naisto, ci je to hennovanim, ale lupiny mi zmyzli, tiez kvoli henne som vsak zacala pouzivat prirodny sampon.

ohlala
10. mar 2021

@januska1905 (autorke temy sa ospravedlnujem za nesuvisiacu otazku) na aky odtien si farbis vlasy? ja mam hnede a rada by som prekryla sediny ale nechcem velmi farbu menit. tak som zvazovala jemne svetlejsiu ako mam s tym, ze tie sedive budu svetlejsie tym padom a zvysok ostane aky je. mam jemne vlasy, konecne som sa zbavila odrastov a farby s peroxidom uz nechcem. s hennou mam skusenosti z cias, ked som sediny este nemala.

januska1905
10. mar 2021

Ja mam tmavsie hnede vlasy svoje a farbim medenou. Takze ich mam cervenkave a sedive su take medene, rysave. Mne sa to paci, take prirodzene melirove😀 skus teda hnedu hennu ale kazda henna ma na slnku odlesk do cervenkava. Aj cierna napr.

autor
10. mar 2021

@naja85 Ďakujem.No ja som preslana prirodny sampon a nie som spokojna,vratila som sa k chemickemu Head and shoulders.Takze to bude aj u mna prekazka pri hennovani urcite.Mam pocit,ze ten prirodny proti lupinam to len zhorsil,aj padanie...Preto ma zaujimalo,ci Henna to zachrani ako taka,ci sa mi oplati prechadzat na prirodny sampon nejaky iny-(jasne,ze ich je x druhov,aj ked nejaky nesadne..)

naja85
10. mar 2021

Head&shoulders mam tiez, len ho uz od novembra nepouzivam-vtedy som zacala tak naozaj s hennovanim. To bola moja zachrana, ked som mala lupiny. Sampon pouzivam Sante-zlozenie aj cena dobra. A nie je vyslovne urceny proti lupinam. Niekedy, ked sa nudim😁, si spravim taky zabal z amly, shitake atd. Sampon uz nepouzijem. Taky sajrat z toho furt je🙈.
Ked na sebe nevyskusat, nezistis, ci henna pomoze alebo nie. Mne vyhovuje. Mala by pomoct aj s mastnymi vlasmi, to vsak neviem, lebo ja si umyvam vlasy kazdy den.

autor
10. mar 2021

@naja85 Jasne,musim to vyskusat,No diky za skusenosti.