Pomohli vám antidepresíva pri panickej poruche?
Ahojte chcem sa vás opýtať aké boli u vás začiatky užívania ked ja mám pocit že sa mi stav ešte ako keby zhoršil beriem 9 den len 1/4 z 20mg Paretin ale mám problém aj len tu nedaleko do obchodu ísť strašná bolesť hlavy,točenie a ešte viac som ako keby nespokojný a neviem sa vôbec tešiť . Reálne pomohli Ad niekomu tak že mohol už normálne fungovať ?
@barbora854 aha a máš s tym aj osobné skúsenosti ?? Ak áno načo si sa liečila ?
@davidgott1994 mám ja beriem antidepresíva ale na neuropatiu a bolo mi horšie na začiatku to je jedno všetky Ad fungujú rovnako
Prv sa ti zhorší a potom polepší ak ti lieky dobre sadnu
@barbora854 tak verím že sadnú nech môžem aspoň fungovať
Tiež užívam paretin na agorafóbiu s PP. Kým som ich neuživala, mala som nonstop úzkostné stavy, kamkoľvek som išla okrem domova. Odkedy ho beriem (december '23) som mala asi 4 slabunke záchvaty. Ruky nohy bozkami tomu, kto vynašiel AD. Samozrejme treba na strachu pracovať, púšťam sa do čoho sa dá a snažím sa prekonávať. Doktorka mi už navrhla zníženie dávky až vysadenie, ale zatiaľ mám rešpekt pred tým. Nechcem sa vrátiť do pôvodného života. Držím ti palce
@biankaaaa no to ma tesi ze ti to pomohlo najhorsie ze ja uz aj doma som mal napriklad dnes v noci na zaciatku sa ti to zhorsilo ako si sa citila ?
@davidgott1994 zhoršenie príznakov na začiatku liečby je jedným z hlavných nežiadúcich účinkov..to je bežné. Malo by sa to zlepšiť , uvidíš ako sa budeš cítiť budúci týždeň. Ak to bude rovnako zle, cinkni do ambulancie, možno ti nesadol
@davidgott1994 ahoj ako sa máš? AD zabrali?

Sak najprv sa ti zhorší stav a potom vedľajšie ucinky budú pomaly odchádzať
A navyšuj tak ako máš nakazené