icon

Pomôže Lexaurin zvládnuť pohrebný stres?

25. okt 2024

Zajtra idem na pohreb.. už teraz sa bojim ako to tam zvládnem. Pomôže lexaurin? Nikdy som to ešte neužila tak netuším či ma to tak ukľudni, natoľko aby som nerevala na celý cintorín ale len tak “decentne”.. Lebo mňa keď to chytí to sú strašne revy…

deti95060810
25. okt 2024

áno , pomôže .
možno by stačilo aj menej ako celá tabl.

zmrzlinka2021
25. okt 2024

V pohode si daj

kavasmliekom
25. okt 2024

Namiesto liekov by som zostala vonku 😏

autor
25. okt 2024

@kavasmliekom to moc nie je vhodne si myslím keď sme rodina

pinkgirl
25. okt 2024

Ideálne 20-30minut pred pohrebom si ho daj. Dovtedy začne účinkovať.

mimka1402
25. okt 2024

Záleží koľko máš kg, vyskúšaj si a aké je to mg. Ale zároveň asi naj dať polovičku a neskôr zvyšok. Ale tesne pred, 20-30min nie skôr. Pozor môže ta uspavat. Ja som dostala na mojich 50kg celu tabletu 3mg a smiala sa na dedkovom pohrebe 🙈 nie, surovo ale bolo mi viac veci vtipných 🙈

deti95060810
25. okt 2024

20 - 30 min. je málo...min hodinu.

pinkgirl
25. okt 2024

@mimka1402 tak to si mala vysokú dávku. Stačila by ti aj tbl s 0.5mg

mimka1402
25. okt 2024

@pinkgirl veru ano😅 ale vzala som polovičku, zabudla som to tu napísať a nejde mi opraviť príspevok.
A zistila som neskôr, že ani by nestačila. Keďže lexaurin je liek ktorý na mňa pri liečbe Ad nefungoval iba neurol. Preto je lepšie vedieť ako človek "reaguje". Hoc chápem že v takej situácii človek nemá chuť skúšať lieky.

kavasmliekom
25. okt 2024

Prečo by nebolo vhodné? Nie každý zvláda pohreby.

autor
25. okt 2024

@kavasmliekom tak proste budem sa cítiť blbo, plakať je jedna vec ale revat tam jak pavián druha…

autor
25. okt 2024

ja mám dosť kilo, až moc. Snáď mi jedna tabletka pomôže. Neviem ani koľko ma mg, až ráno budem vedieť

sss777
25. okt 2024

Keď nevieš ako na to budeš reagovať, ja by som to neskúšala. Videla som veľa pacientov, ktorých aj minimálne dávky psychofarmák buď totálne vypli alebo dostali tzv.paradoxnú reakciu, teda boli buď veľmi veselí alebo hyperaktívni.
Je to pohreb, asi sa ráta s tým, že ľudia plačú.
Držím palce!

danyelia
25. okt 2024

Neriskovala by som žiadny liek, ak vopred nevieš, ako na Teba zafunguje. Tak budeš revať a čo? Ja som si len raz v živote dala štvrtinku lieku na upokojenie, no pokojná som nebola, akurát taká oťapená, že som sa potkla o vlastnú nohu 😁 a vykĺbila si koleno 🤦🏼‍♀️ Držím palce, to zvládneš...

ahhola
25. okt 2024

Ved nechaj priechod svojmu smutku, to je dnes vzacne... Dnes su pohreby akesi sterilne, stare placky uz vymreli a ukazovat emocie sa uz nevidi,. Ja pamatam pohreb, 86.rok,matka 5 deti tak po 50.tke a jedna z dcer sa nervovo zlozila ked ju isli spustat do jamy, padla jej tam lodicka👠a, musel frajer pre nu do svokrinej jamy, potom ju traja drzali.. No vyjav hodny Felliniho. Uprimnu sustrast. 💔

dominika126
25. okt 2024

Určite áno. V januári mi zomrel ocino, v ten deň, po.. sme od dr.dostali myslím diazepam. Z neho som bola hrozne unavená, apatická, ... V deň pohrebu som si dala lexaurin, bolo to neporovnateľne. Pomohlo, nebola som oblbnuta,len ukludnena. Ale aj napriek tomu som celý pohreb preplakala a veľmi. No bez neho by som sa asi zložila. Ani z jedného som si nedala celú tbl.

zero1
26. okt 2024

Dnes ľudia hľadajú barličku na všetko. Zázračnú tabletku na všetko. Smrť aj pohreb je súčasť života. Treba si tým prejsť, spracovať to "za triezva", nie nadopovaný lexaurínom. A ak to nezvládaš tak tam jednoducho nechoď.

kikusenka1
26. okt 2024

@sss777 aj s tabletkami na spanie je to tak. Niekoho uspia a iný je zas plný energie a čulý

autor
26. okt 2024

je to lexaurin 1,5mg tak snáď pomôže

petko81
26. okt 2024

Ja tiez pohreby nemusím,je mi tažko.pojdem k nebohému dam kvet.k rodinné zosnulého a idem von.aj svokor mi zomrel,ale nebola som dnu.moja rodina vie,a iných cudzích mi nezáleží čo si myslia.
Držím prsty

xsuzannex
26. okt 2024

Ja som pred pohrebom dala polku neurolu.. bola som z pohrebu vystresovana neskutocne a v tej den som myslela uz rano ze to nedam.. tabletka ma kusok cez to najhorsie utlmila..

autor
26. okt 2024

bol to veľmi ťažký deň, ešte sme museli na kar volať aj sanitku.. som rada, že je večer a mame to všetko za sebou

bielasovicka
26. okt 2024

Autorka, a pomohol ti ten lexaurin?

autor
27. okt 2024

@bielasovicka určite niečo áno. Síce som plakala dost ale nemala som presne tie záchvaty a ten rev ktorému som sa chcela vyhnúť. Len potom ba kare ma strašne bolela hlava. Neviem či z tých liekov alebo z plaču alebo z čoho