Pomôže psychológ s liečbou tetánie?
Bola mi zistená tetania. Pomôže mi s tým psycholog alebo netreba riešiť cez psychologa a tie fyzické priciny sú proste nie kvôli psychicke ale tetanii? Mam busenie srdca a problém s dýchaním ale je oravda aj to ze sa cítim v zivote neistá a mam problém s emóciami. Už som raz k psyhologovi chodila a pomohol mi neviem ako ďalej a co riešiť
Buď ti pomôže psychológ alebo si pomôžeš sama 🙂 Určite je to o psychike, treba na tom zapracovať, ale ver mi, je to dlhá cesta.
Držím palce!
Tetaniu som mala aj ja tiež som mala búšenie srdca cítila som sa neistá hlave medzi ľuďmi a keď som bola sama ja som dokonca mala takú tetaniu že mi strpla práva ruka noha a jazyk to bolo asi na tom to najhoršie stalo sa mi to asi 3 razy začala som chodiť ku psychologovi ale mne veľmi nepomohol ja som si pomohla sama lebo som prišla na to že ma ovláda strach stale som myslela na to že sa mi niečo stane a ja si nebudem vediet pomoc sama veľmi ma to obmedzovalo všade som chodila z mamou nakoniec ma to už prestalo baviť a musela som to prekonať a presvedčiť hlavu že sa nič nestane a že je všetko v poriadku časom to potom prešlo samé

Pri tetanii sú prejavy vždy o psychike