Pomôžu kvapky Sinupret doliečiť hlieny?
Ahojte. Doliecujem sa a beriem kvapky sinupret. Pomozu mi doliecit hlieny ,ktore este mam v sebe a pekne aj vyjdu? Nemusim sa obavat ci kvapky zaberu? Ako viem,ze nemozem cakat zazrak po dni a pol ale bola by som rada za odpovede.
@zuzika8512 ja ic beriem druhy den ale hlien sa drzi velmi nevykasliavam ho iba sem tam..a to beirem 3x denne po 5o kvapiek asi este je skoro..ale citim ako to mam este v hrdle na prieduskach aj v nose.. kedy asi mozem ocakavat ulavu?
@dominikatomas sinupret je skor taky prirodny . Ja odporucam acc , ma v sebe n-acetylcystein co je super odhlienovac. A je to v podstate tiez telu blizka latka
@alana1 nemusim sa teda obavat ? Lebo ja ho berirmnzatial iba druhy den. A citim ze stale ho tam mam ..... ci si chce kupit nieco ine?
@misickaa4 a to vadi? Praveze mne to mama odporucila ,ze brali aj pocas covidu... tak neviem
@dominikatomas myslim si, ze to potrebuje cas, kym sa telo samo ocisti...a sinupret je mozno podpora.

@dominikatomas ja sinupret vždy dávam deťom keď sa hlieny držia v dutinach Q nechcú ísť von..a vždy zabrali..za mňa správna voľba a na prírodnej baze🙂