icon

Pomôžu kvapky Sinupret doliečiť hlieny?

dominikatomas
25. feb 2022

Ahojte. Doliecujem sa a beriem kvapky sinupret. Pomozu mi doliecit hlieny ,ktore este mam v sebe a pekne aj vyjdu? Nemusim sa obavat ci kvapky zaberu? Ako viem,ze nemozem cakat zazrak po dni a pol ale bola by som rada za odpovede.

zuzika8512
25. feb 2022

@dominikatomas ja sinupret vždy dávam deťom keď sa hlieny držia v dutinach Q nechcú ísť von..a vždy zabrali..za mňa správna voľba a na prírodnej baze🙂

dominikatomas
autor
25. feb 2022

@zuzika8512 ja ic beriem druhy den ale hlien sa drzi velmi nevykasliavam ho iba sem tam..a to beirem 3x denne po 5o kvapiek asi este je skoro..ale citim ako to mam este v hrdle na prieduskach aj v nose.. kedy asi mozem ocakavat ulavu?

alana1
25. feb 2022

ja to beriem po covide uz asi tyzden a stale mam hlien, nejde to dobre von

misickaa4
25. feb 2022

@dominikatomas sinupret je skor taky prirodny . Ja odporucam acc , ma v sebe n-acetylcystein co je super odhlienovac. A je to v podstate tiez telu blizka latka

dominikatomas
autor
25. feb 2022

@alana1 nemusim sa teda obavat ? Lebo ja ho berirmnzatial iba druhy den. A citim ze stale ho tam mam ..... ci si chce kupit nieco ine?

dominikatomas
autor
25. feb 2022

@misickaa4 a to vadi? Praveze mne to mama odporucila ,ze brali aj pocas covidu... tak neviem

alana1
25. feb 2022

@dominikatomas myslim si, ze to potrebuje cas, kym sa telo samo ocisti...a sinupret je mozno podpora.

dominikatomas
autor
25. feb 2022

@alana1 dufam, nech to prejde kazdeho kto to este ma a lieci sa