Poraďte, čo znamená výsledok sona brucha ?
Dobrý deň bola som vramci preventívnej prehliadky na dobe brucha pričom doktorovi sa niečo nezdalo na ľavej obličke. Prikladám foto čo napísal do nálezu. Krv, moc bolo všetko v poriadku? Čo to môže znamenať? Mám sa obávať? Mojej doktorke mám až zajtra volať už tam dnes nebola a ja som ostala vyklepana. Dakujem za každú radu
Nález na ľavej obličke,susp.TU sa označuje ako nádor,ale to sa zatiaľ doktor domnieva môže to byť hociaké ložisko aj kameň,či tukové,rôzne..
@66bublinka66 ja tiež mám nález na oblicke robili mi x krát sono každý rok chodím na kontrolu je to cysta, alebo niečo také ...tiež to dali pod takú diagnózu, že som si myslela všetko zle
@66bublinka66 a prečo si sa nedostala lekára, resp obvodného keď mu odovzdávala papiere zo sona?
@katarinka89 u nas si vysledky zo sona beries sama a s tym sa ide k lekarovi.Aj tak jej bez CT nic blizsie nepovedia
@katarinka89 zaniesli sme obvodnej ale už tam nebola a ostala som z toho vyklepana tak som chcela vedieť. Zajtra jej mám volat
@eliska13 trosku si má upokojila dúfam to bude v pohode. Mala si aj dáke príznaky? Lebo ja nič cítim sa ok krv moc na prehliadke ok a zrazu toto
@66bublinka66 vôbec nič prislo sa na to nahodou po opakovaných zápaloch mechúra 7 r to pozoruju

Napis do skupiny: zdravotnici na MK