icon

Posledné dva týždne pozorujem vypadávanie vlasov

dominika1922
24. jún 2022

Ahojte, nedá mi to musím sa poradiť. Posledné dva týždne pri umývaní pozorujem fakt že extrémne vypadavanie vlasov. Tak že za plnú hrsť určite ale nestihla som odfotiť, rovno som to radšej od zúfalstva spláchla do odtoku. Dodržujem cgm metódu akurát stajling nerobím.. Covid som mala taký silnejší na začiatku marca. Neviem čo sa deje ale vlasov mám veľmi málo a každé ďalšie vypadávanie ma psychicky deptá. Inak sa zdravo stravujem, cvičím trikrát do týždňa (aktuálne za 3 mesiace som schudla 13kil ale naozaj zdravým stravovaním žiadne diéty takže si doprajem naozaj všetko aj veľa ovocia a tak).
Mam psoriázu ale tú si liečim exfoliačnym olejčekom raz do týždňa a krásne ustúpila po rokoch. Raz za mesiac dva si tiež robím hĺbkové umývanie proti nánosom. Prehliadku a odber krvi mám až za mesiac ale ak to takto pôjde ďalej tak mi na hlave asi nič neostane. Na foto mám teraz z večera umyté a po pol roku vyfúkané vlasy aby bolo vidieť ich reálny stav. Inak vôbec nefenujem. Zároveň je na druhej foto vidieť že stále vlasy rastú (pred asi dvoma rokmi som si dala predĺžiť kaderníčke ktorej išlo len o zárobok a vytrhalo mi to viac ako polovicu vlasov, to budú zrejme teda vlasy čo stále dorastajú a taktiež to ako mi veľmi nešetrne odfarbili naraz všetky vlasy do biela) Zároveň na poslednej foto dávam moje vlasy pred troma rokmi, nefarbene ani so žiadnym iným zásahom. Budem rada za vaše rady, skúsenosti proste čokoľvek. Je mi jasné že v tom nie som sama ale keďže po pôrode nie som a inak by malo byť všetko vporiadku tak tomu naozaj nerozumiem.

dominika1922
autor
24. jún 2022

Ešte dodám že som užívala veniru dlho len posledné dva či tri týždne som musela vynechať ale neviem či toto by na to malo vplyv keď je to len taka krátka doba

martinmmartin
24. jún 2022

Kukni sem - Ludia normalne tiez plznu ako kazde ine zviera na severnej polivuli. Maximum je v Auguste

https://donovanmedical.com/hair-blog/seasonal-s...

veronikaszabova
25. jún 2022

@dominika1922 ahoj. Ja som prekonala kovid v marci, dost silny. A behom dvoch mesiacov sa mi neskutocne dolamali vlasy. Z dlzky islo dole okolo 20cm... 😳 Kadernicka mi povedala, ze nie som v tom sama. Ze po kovide sa s tym stretava denno denne

nika_val
25. jún 2022

Po kovide je to uplne normalne.. plus je v normalne ked denne človeku vypadne okolo 100-150 vlasov 🙂
Vlasy maš zničené, vyzeraju suché.. (to bude tym odfarbovaním) neviem aku kozmetiku používaš ale zaradila by som tam určite nejake hydtačné masky, alebo celu sadu hydratačnú..
Môžeš používat rôzne toniká po umytí vlasov proti vypadávaniu a na rast novych vlasov.
Mne sa vyborne osvedčil Alpecin tonikum, alebo Vlasove tonikum, alebo Vlasimo
Plus začni brat kludne stačí iba klasika Zinok forte
A počkaj aspoň mesiac dva a určite uvidiš mierne vysledky 🙂

katarinkaelenka
25. jún 2022

@dominika1922 Moja mama na vypadávanie vlasov užívala výživový doplnok na odkyslenie organizmu od TianDe. Veľmi jej to pomohlo.