icon

Postcovidový stav - bolesť rúk

jessi06
1. feb 2023

Dobrý deň pridávala som príspevok ohľadne bolesti ruky bola som aj u ortopéda totálne som stuhnuta a vyzerá to na pocovidovy stav dostala som kolagenove injekcie. Zažili ste niekto niečo podobné?ďakujem

janakissova
1. feb 2023

Dobrý deň, áno, aj ja s tým trpím žiaľ, ale našla som produkty, ktoré mi pomáhajú okrem tých injekcii. Kľudne mi napíšte súkromnú správu, či máte podobné symptómy, a môžem vám poslať čo sa mi osvedčilo 🙂

jessi06
autor
1. feb 2023

@janakissova písala som vám

eru331
1. feb 2023

Moja babka má niečo podobné, ale ona má takto problém s nohou. To si ešte dobre na tom, že aspoň niečo si na to dostala, lebo jej akurát tak nejaké maste lekárka poradila.

jessi06
autor
1. feb 2023

@eru331 mne maste nepomáhali ani tablety ak jej môžem odporučiť tak masť je dobra ozonic je drahšia ale dobrá včera mi ju lekár odporučil a vyhľadať ortopéda nie trpieť.

jessi06
autor
1. feb 2023

@eru331 treba pátrať po príčine lebo lekári ľahko odbyju pacienta treba otravovať nech odoslu na všetky možné vyšetrenia.Profyzim nech skusi tiež to mam ako doplnkovu liečbu.

eru331
1. feb 2023

@jessi06 však jej to akože nejak extra nepomáha. Trochu to zakaždým uľaví, ale potom je bolesť späť, striedajú sa lepšie a horšie obdobia. Neviem, či a kedy sa to vráti do normálu.

jessi06
autor
1. feb 2023

@eru331 treba skúsiť všetky mozne možnosti liečby aj ja uvidím ako mi bude po tých injekciach lebo je to aj bolo nepríjemné. Držím palce treba to riešiť lebo není príjemné tak žiť.