icon

Postcovidový syndróm

pupetko263
19. dec 2021
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte aj vy máte taký pocit že každý deň vás niecčo bolí a také čudné pocity buď v hrdle,pri prehĺtaní,na hrudi a tak ďalej niekedy mám pocit že sa trochu sledujem a z toho mi je na nič plus stres k tomu neviem čo mám robiť užívam magnézium dúfam že to prejde čim skôr

dreamss
Odpoveď bola odstránená
luciar260
19. dec 2021

@pupetko263 ano presne ako pises, kovid som prekonala v marci a stale to trva, pochodene vsetky vysetrenia , vsetko v poriadku

terry658
19. dec 2021

@pupetko263 ja som mala teraz v novembri a staci mi ist do prace a potom lezim cely den, lebo uz nevladzem zit. A to mam kancelarsku robotu. Niektore dni su lepsie ale vacsinou je to takto. Tak snad to uz prejde.

pupetko263
autor
19. dec 2021
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@luciar260 takže nemyslieť na to nestresovať nenahovarat si choroby

pupetko263
autor
19. dec 2021

@terry658 a máš taký čudný pocit v hrdle, bolesť chrbta a pálenie záhy aj ja som mala v novembri a nie a nie to všetko prejsť

ejanjelik
19. dec 2021

@pupetko263 pol roka

pupetko263
autor
19. dec 2021

@ejanjelik to ti tak dlho trvalo?

terry658
19. dec 2021

@pupetko263 mna obcas boli, ucho a hrdlo, svaly a klby, vacsinou je to unava, migreny, nevolnost, zavrate a problem s pamatou a rovnovahou

ejanjelik
21. dec 2021

@pupetko263 ano, mala som problem so zadychavanim a slaby kasel. Na druhej strane odvtedy som nemala zapal dutin a to som mavala cca 4 x do roka

snezienkaaa82
21. dec 2021

Ja, som KO od covidu. Sláva ako mucha, stále sople, imunita nič moc. Ešte aj menzes mam odvtedy rozhádzany.....prekonala som cca pred rokom.

kate_25
1. nov 2022

@pupetko263 ja mám presne toto, dokonca aj pálenie jazyka. Pred covidom vôbec nič a po covide katastrofa.

adriana134134
27. mar 2023

@kate_25 koľko od covidu to mas? Mňa začal palot jazyk a neviem príčinu