icon

Posunutá druhá dávka očkovania

17. dec 2021

Ahojte, stalo sa niekomu, že z dôvodu choroby nestihol 2. dávku Pfizeru do 42 dní?
Ako sa potom riešilo?
Ďakujem.

138941
17. dec 2021

Riešilo sa to najskôr tak že sa choď dať zaočkovať (pokiaľ máš záujem) v najbližšom možnom termíne. Spätne už nič nevyriešiš. Alebo zavolaj tam. Poskytnu ti info.

enoula
17. dec 2021

Pojdes na dalsi termín, po chorobe

autor
17. dec 2021

@enoula urcite pojdem, len ci to nebude problem, ze ubehne viac ako 42 dni. potrebujem mat status plneho zaockovanca.

enoula
17. dec 2021

Nie, tiez som mala posunute, dostala zaroven vytlačený platny covid pass pri druhej davke

autor
17. dec 2021

@enoula Dakujem. A mozes este, prosim, napisat, o kolko dni si to mala posunute?

enoula
17. dec 2021

Vela vela 🙂

bluehorsee
17. dec 2021

Teraz všade berú aj bez prihlasovania. Jednoducho choď do najbližšieho očkovacieho centra, vezmi si so sebou potvrdenie o predchádzajúcom očkovaní a oni ťa zaočkujú.

autor
17. dec 2021

@bluehorsee ale ved s tym ja nemam problem. ja som sa pytala, ci bude problem, ak to nestihnem do 42 dni, kedze zdrava este stale nie som.

bluehorsee
17. dec 2021

A na to som ti aj odpovedala🤗nebude s tým problém. Ja som tak tiež čakala na druhú dávku,kedže som bola prechladnutá. A tiež som čakala aj na tretiu, keďže som tehotná a lekár mi odporučil počkať kým mi skončí 13.týždeň.a keď som sa zahlásila, termín mi prišiel až o ďalšie dva týždne.