Používanie nosového filtra pri alergickej nádche
Ahojte, pouziva niekto s alergickou nadchou nosove filtre?...a pomohli Vam? ...uz rok trpim alergickou nadchou a som z toho uz niekedy na nervy. Stale upchaty nos, nespavost, bolenie hlavy atd. Ved to poznate. Preto by som sa Vas rada opytala, ci niektora z Vas tieto filtre pouziva a ci naozaj pomahaju, alebo su to vyhodene peniaze. Dakujem za kazdu odpoved 🙂
co je to ten nosovy filter? ja som silna alergicka, ale kojim tak nic nemozem brat, za cisty nos a den bez kychania dam miliony 🙂
Či to vyzerá ako pirsing by bol asi ten najmenší problem. Mna by zaujimalo ci to deti su ochotne nosiť, ci to dobre tolerujú a nemajú pocit cudzieho telesa v nose?
Ak máte skúsenosti, sem s nimi. Ďakujem
@lillieen77 ja mam problemy s nosom a momentalne ficim na sterimare na kazdodennu hygienu nosa, zaklopkat vyhovuje mi a maju niekolko druhov aj s medou, manganou a inymi stopovymi prvkami na rozne problemy.....
@belllinka ano,aj lieky aj sprej do nosa. Niekedy mam celkom dobre dni, ale niekedy je to hrozne, nemozem koli upchatemu nosu ani spavat... a ako pises, morska voda je fajn na precistenie nosa, ale proti alergenom neuchrani :( Kukala som na nete, co by mi mohlo pomoct a natrafila som na tieto filtre. Ale su celkom drahe, tak preto sa chcem poradit, ci to pomaha 🙂

Uvazovala som o nich uz davnejsie, ale neviem si predstavit mat v nose cudzi predmet. 😀 Ono to trochu vyzera ako piercing, tak to ma odradilo, radsej v sezone vydrzim par tyzdnov na liekoch a kvapkach do oci.
Nemam alergiu kontinualne cely rok, mam obdobia ked je slabsia/silnejsia.