Pozitívny AG test a aj PCR
Ahojte . Pls, tie čo vám vyšiel pozitívny AG test a následne aj pcr, po koľkých dňoch vám ukázalo negatívny? Vopred ďakujem za odpovede...
myslim na 6 den od potrvdenia pcr,ale priznaky ma stale ale to lekarka povedala ze ich može mat aj mesiac,su slabsie ale test si robila bola negativ
ešte nemam :D som chora cca 8 dni, antigen zo štvrtka bol najsilnejší a v piatok PCR a vyšla mi silna naloz takže velmi pravdepodobne by mi aj teraz vysiel pozitivny este a uz mi je omnoho lepsie
ratam tak ze do stredy som negat aj antigenom ale je zbytocne na to furt minat peniaze
@emv nz nerozumiem ako to na sk funguje, ale v at sa pcr posudzuje aj podľa crw, ja som 12 deň od pozitívneho pcr a som stále positiv, ale crw mam vyše 33, takže je to ôk. Antigen som mala negatívne na 5 deň.
Ja som si robila domaci antigenovy test 12 dni od pozitivneho Pcr testu a bola som negativna
A ja mám antigenove negatívne furt. Aj po pozitívnom PCR som si robila zo srandy antigen a aj tak negatívny 🙈
@emv sestre vyšiel pozitívny ag test 8.2. Pcr vyšiel pozitívny 11.2 a 12.2 mala už negatívny ag test.
Dcera pozitivny antigen vo stvrtok, dalsi piatok stale pozitivny, negativny az na 11.den.

dcere az na 6 den