icon

Prečo by sa mala po črevnej chrípke držať diéta?

vaske94
5. jan 2023

Som v zahraničí a uz chcem jest neboli ma uz nic. Muz to dostal 3 dni po mne a hbed v ten den pil kavu cokolafu jedol aj mastne a nic. Mne sa tp raz vrazilo tak ked som nedodržala diétu 7 dni

simik22
5. jan 2023

Každý organizmus je iný. Btw, čo má spoločné informácia že si v zahraničí s podstatou otázky? 🤣

syslik81
5. jan 2023

@vaske94 crevna chripka je zataz na creva-organizmus-preto dieta aby ostal v klude na mal cs sa zregenerovat .. a nieje to dieta nic nejest-ale jest ryzu daco lahke co nezatazuje zaludok a nedrazdi ho

vaske94
autor
5. jan 2023

@simik22 tu maju jedla ktoré lubim. Na sk take niesu

amelie2017
5. jan 2023

Po crevnej/zaludocnej chripke mas absolutne rozhadzanu crevnu mikrofloru. Nie su v nej pritomne v optimalnej miere bakterie, ktore su nevyhnutne na travenie. Pokym sa tato mikroflora neobnovi, neodporuca sa jest jedla, ktore zatazuju travenie, sposobuju plynatost. Niekto je na to citlivejsi, niekto menej. Ja som prekonala na Vianoce. Ani raz som nevracala, sem tam ma mierne prehnalo. Len zvysena teplota a silne krce v bruchu. Po 3 dnoch som sa stravovala normalne. Mamina to dostala odomna a skoncila na pohotovosti, museli sme booknut novu letenku, lebo v den odletu sa jej to vratilo. Uz je doma a stale sa stravuje dietne.

vaske94
autor
6. jan 2023

@amelie2017 prajem skoré uzdravenie jej. Ja som to dostala az na druhy den v zahraničí v noci takze pravdepodobne som to dostala niekde na sk pred odchodom. Asi vzduchom obchody boli preplnené a kupovala son posledne veci na cestu. Ja som vracala 11 x tiez som bola na pohotovosti na infuzii aj manzel tak ale on vcera jedol uz aj roztoprny syr a nic mu nie je a mna opäť zacal bolirt zaludok a to len trosku som si dala jedla.. A na vracanie sa cítim. Keby mi to opat zacne fam si tabletku hneď na zastavenie vracania viem nie je to dobre ale uz zajtra cestujeme zo zahraničia a musim byt fit. Keď sa mi to vráti na svk nech tam môže ale nie tu. Kolko peňazí sme vyhodili za dovolenku a nemozem ju prelezat

vaske94
autor
6. jan 2023

@amelie2017 v maji som mala aj ja tak lrn hnacku silnú a vysoke teploty.. Zato mi to bolo cudne ze opäť mam crvenu virozu pretoze vascinou je na nu imunita 5 rokov minimálne. 🤯 A vtedy ss mi aj vrátila druhy krát. Toto mi je 4 crevna viroza v zivote. 😔