icon

Prečo chýbajú elektronické výsledky od lekára?

stelly652
22. feb 2026

Ahojte dievčatá chcem sa vás opýtať,pretože toto naše zdravotníctvo mi pripadá akoby bolo katastrofálnom stave už som s toho nervózny všetky vyšetrenie mam spravené len tie výsledky neviem aké sú sestrička mi povedala,že mi pošle cez GMAIL výsledky a neposlala nič presne som jej nadiktoval po telefóne môj firemný GMAIL názov účtu povedala,že ma ma a nič mi neprišlo...a chcem sa vás opýtať prečo teraz sa všetko elektronicky??...a ne vo forme papierov výsledky do vlastných rúk??....ste spokojný s týmto elektronickým systémom??...

anonym_4992d0
22. feb 2026

Pozri si výsledky v zdravotnej knižke https://www.npz.sk

anonym_68fee0
22. feb 2026

@stelly652 som spokojná, neznášam papierovanie. Výsledky nájdeš vo svojej elektronickej zdravotnej dokumentácii

stelly652
autor
22. feb 2026
@anonym_68fee0

@stelly652 som spokojná, neznášam papierovanie. Výsledky nájdeš vo svojej elektronickej zdravotnej dokumentácii

@anonym_68fee0 myslíš VSZP mobilnej Aplikácií??....prvý krát sa to dozvedám....hej dobre ale musí mi doktorka povedať či sú výsledky v poriadku abo nesú

anonym_68fee0
22. feb 2026
@stelly652

@anonym_68fee0 myslíš VSZP mobilnej Aplikácií??....prvý krát sa to dozvedám....hej dobre ale musí mi doktorka povedať či sú výsledky v poriadku abo nesú

@stelly652 Nie VšZP, Národný portál zdravia link už máš vyššie
Výsledky musí aj tak zhodnotiť lekár,

anonym_b0f7bf
22. feb 2026
@stelly652

@stelly652 musíš mať občiansky preukaz s čítačkou

michaela329
22. feb 2026

@stelly652 mne obvykle príde v ten deň ešte, výsledky zaheslovane mojim RČ. A som spokojná, nemusím behať hore dole, čakať v čakárni s chorými.

stelly652
autor
22. feb 2026
@anonym_b0f7bf

@stelly652 musíš mať občiansky preukaz s čítačkou

@anonym_b0f7bf no to ja nemám ani tu čítačku

lukbe
22. feb 2026

Sestrička ti výsledky dávať nesmie, chod za lekárom.

anonym_4992d0
22. feb 2026
@stelly652

@anonym_b0f7bf no to ja nemám ani tu čítačku

@stelly652 zájdi k niekomu kto má čítačku a aktivuj si uňho aplikáciu https://ep.slovensko.sk potom sa už budeš vedieť prihlasovať do zdravotnej knižky bez čítačky

len si pohľadaj aký si si nastavil 6 číselný BOK keď si si preberal občiansky preukaz

stelly652
autor
22. feb 2026
@anonym_4992d0

@stelly652 zájdi k niekomu kto má čítačku a aktivuj si uňho aplikáciu https://ep.slovensko.sk potom sa už budeš vedieť prihlasovať do zdravotnej knižky bez čítačky

len si pohľadaj aký si si nastavil 6 číselný BOK keď si si preberal občiansky preukaz

@anonym_4992d0 pokúsim sa niekoho popýtať či nemá čítačku aby mi aktivoval aplikáciu dúfam,že mi to pôjde

anonym_b0f7bf
22. feb 2026
@stelly652

@anonym_4992d0 pokúsim sa niekoho popýtať či nemá čítačku aby mi aktivoval aplikáciu dúfam,že mi to pôjde

@stelly652 nepôjde. Lebo si určite nepamätáš svoj BOK kód. Zavolaj zajtra ešte raz sestričke. A spam si pozeral? Kedy si jej volal? Možno ešte nestihla poslať.

anonym_0f1023
23. feb 2026
@stelly652

@stelly652 tak si chod osobne ked ti to nejde alebo znova kontaktuj lekara
A pozri si spam