Prečo ma lekárka poslala na sono prsníkov?
Baby, prosím vás možno panikárim zbytočne ale chcem sa opýtať, mešká mi ms a tak som išla ku ženskej myslela som, že mi dá vyvolávacku ale nedala a poslala ma na sono prsníkov prečo??
@mk1111111111 ja tiež žasnem. Ako mi môžeme vedieť aké má myšlienkové pochody jej gynekologička. To je fakt taký problém sa spýtať keď už tam je?
Po prvé to si sa mala spýtať jej a po druhé kedy si bola naposledy ja sono prsníkov ? Neposlala ta tam len preventívne? Ma sa chodiť každé dva roky normálne, pri problémoch a mutaciach každý rok.
Chodi sa na sono ako preventivka, asi si vsimla, ze uz ubehli dva roky a mas ist
Myslim, ze k financnej gramotnosti na skolach by som pridala aj zdravovedu a komunikaciu s lekarmi.
@babulkomale ono stačí niekedy v škole aj počúvať a nie iba presedieť. Aspoň teda moja dcéra mala na zš biologiu, kde im takéto veci vysvetlovali a aj to, že žena chodí ku gynekologovi a má chodiť pravidelne na preventívky. Doma sa už pýtala podrobnejšie, tak informácie dostala. Ja neviem ako tie ženy niektoré žijú. Či ani doma nekomunikujú s rodičmi? Mňa prekvapuje, že dospelá žena napíše - bola som u dr. a dal mi toto, poslal ma tam a tam a otázka Prečo? To je fakt taký problém spýtať sa rovno jeho?
@kvetinka75 ja som odmalicka citala vsetko co mi prislo pod ruku, zdravie, pedagogika, psychologia, biologia, geografia, sociologia....takze ja toto absolutne nechapem v dobe informacneho pretlaku.
@babulkomale lenže máš aj taký,, informačný pretlak,, ako TV - slovenské seriály, reality show a pod. Ak človek na tom fičí, tak má iné informácie
@kvetinka75 aha, tak to ja za informacie nepovazujem. To je zrejme kategoria "zabava".
@babulkomale tak to ani ja, ale dosť ľudí to sleduje a inak si neviem vysvetliť ,,výpadok,, zdravého rozumu v bežnom živote
@evkamotka ďakujem krásne tak som sa asi zbytočne stresovala... Len ma to tak zobralo že mi nedala tu vyvolavacka keďže mi meškajú uz dlho
@lenka2710 nie nebola. Teraz pôjdem prvý krát lenže termín mám až o týždeň.. a to do vtedy vlastne mám čakať či mi príde ms, alebo nie.. vraj výsledky mám potom hodiť ženskej do schránky.. lenže som trošku v stresoch z toho už mi to mešká 20dni 😪 Ženská má len pozrela, povedala že nevidí tam cystu a tým to haslo.. myslela som, že mi dá hneď vyvolavacku...

Preventivka?