Prečo nemá priateľ nárok na stravu po operácii?
Ahojte dievčatá.Prosím vás pekne poraďte mi.Priateľa mi dnes operovali a povedali mu že nemá nárok na stravu.Iba ak si ju bude platiť sám.Neviete aký dôvod môže byť?Povedali mu že oni z union nemajú zmluvu či čo ale je to hlúposť lebo svokra ležala pred pár mesiacmi a mala stravu denne a tiež je union.Je živnostník tak môže to byť preto?Ďakujem za info.
@zuzanita1812 to s tým nemá nič spoločné. To kde mu povedali? Napríklad mohlo sa stať že obed nestíhali objednať, ale polievka sa vždy ušla. A večeru už MUSÍ mať.
@rozculena veď toto že by platil aj operáciu.Ale ako mi napísala hore jedna pani tak asi kvôli tomu že je na jeden deň asi preto
Niekedy pri niektorych jednodnovkach nie je narok na stravu,nech sa opyta na dovod
@zuzanita1812 mali mu odložiť. Pozrite na ich stránke, ako píšu o strave, neexistuje,že nedostane jesť. Áno, môže byť, že niekde sa platí ale to sa malo všetko pred operáciou dohodnúť a hlavne informovať pacienta!
@zuzanita1812 veď, ale asi nesmie jesť.?
Mňa operovali v štvrtok na obed a jedla som až v piatok obed. To záleží od diagnózy.
@zuzanita1812 no a čo sa operovalo? Ak brucho/žalúdok/črevá tak sa nejedava 1 -2 dni len tekuté infúzie
@zuzanita1812 skôr to bude tým, že ide zajtra domov. Mame menili kĺb teraz v lete, na príjem prišla ráno nedostala nič, ani na obed, ani na večeru, že prvý deň nemáš nárok po novom, mas si doniest jedlo. Tak som jej bola kúpiť desiatu v bufete. Druhý deň ju operovali tak az po operácii začala dostávať stravu
@zuzanita1812 no ak je to jednodňová chirurgia,tak nemá nárok na stravu.Ale to mu mali povedať vopred.

prečo nezavolá do Unionu? Nemá podlžnosti voči poisťovni?