Prečo sa mi ráno objavuje krv na líci?
Môžte mi prosím poradiť kto vie?
Keď sa ráno zobudím,mávam zaschnutu hnedú krv na líci,na vankúši je zmiešaná so slinami a až na nočnej košeli.
Viem,že je to nechutne,ale mám naozaj takýto problém už asi rok.
Ďakujem.
@eviulenka Nemávam kusnute v jazyku,ani zvnútra líca.
@eviulenka Ide z úst.
tak za mna urcite na komplexne vysetrenie, ORL a gastro. A cim skor
@eviulenka ORL a gastro.Preco ORL?Tušíte o čo by mohlo ísť?O aké ochorenie alebo čo je to,čo to spôsobuje,čo mi to robí? Chápem,že to môže byť hocičo,len či nemáte skúsenost, ďakujem.
A zuby máš v poriadku? Nemozes si vecer umyt zuby, krvacaju ti ďasna a na vankúši sú preto zmiešané sliny s krvou?
Tak krv moze tiect z ucha, z hrtana, hltana, z nosa cez usta...Mam jednu znamu, ktorej tiekla krv z nosa a aj z ust obcas od toho nosa, nedopadlo to velmi dobre, ale strasit nechcem. Mozu to byt kludne zuby, ako hovori vyssie tramtada. Len rok je fakt dlha doba a krvacanie bez priciny treba jednoducho objasnit
@tramtada31 V noci zvyknem škrýpat so zubami,aj tak akoby ich zatínam,prebudim sa väčšinou na to,mám problém s krvacajucimi dasnami, niekedy,raz za mesiac a pol sa stane,že mi aj počas dňa z ničoho nič trošku zakrvaca ďasno,alebo keď smŕkam.Cize mám problém s dasnami,ale nie nejako veľmi.
@eviulenka Dakujem veľmi za vysvetlenie a radu ❤️.
Skripem zubami aj ja, až má rano z toho bolia zuby, ale s dasnami problem nemam (mám ich zdrave, určite aj vdaka prevencii a používaniu sensodyne pasty). Skus poriešiť tie ďasna, podľa mna prejde aj tento tvoj problem.

Krvacanie ide z ust? Bud zuby, alebo pozrite, ci nemate pokusany jazyk, alebo vnutro lic, moze byt nocny epi zachvat v spanku