icon

Prečo sa mi ráno objavuje krv na líci?

16. júl 2024

Môžte mi prosím poradiť kto vie?
Keď sa ráno zobudím,mávam zaschnutu hnedú krv na líci,na vankúši je zmiešaná so slinami a až na nočnej košeli.
Viem,že je to nechutne,ale mám naozaj takýto problém už asi rok.
Ďakujem.

eviulenka
16. júl 2024

Krvacanie ide z ust? Bud zuby, alebo pozrite, ci nemate pokusany jazyk, alebo vnutro lic, moze byt nocny epi zachvat v spanku

autor
16. júl 2024

@eviulenka Nemávam kusnute v jazyku,ani zvnútra líca.

autor
16. júl 2024

@eviulenka Ide z úst.

eviulenka
16. júl 2024

tak za mna urcite na komplexne vysetrenie, ORL a gastro. A cim skor

autor
16. júl 2024

@eviulenka ORL a gastro.Preco ORL?Tušíte o čo by mohlo ísť?O aké ochorenie alebo čo je to,čo to spôsobuje,čo mi to robí? Chápem,že to môže byť hocičo,len či nemáte skúsenost, ďakujem.

tramtada31
17. júl 2024

A zuby máš v poriadku? Nemozes si vecer umyt zuby, krvacaju ti ďasna a na vankúši sú preto zmiešané sliny s krvou?

eviulenka
18. júl 2024

Tak krv moze tiect z ucha, z hrtana, hltana, z nosa cez usta...Mam jednu znamu, ktorej tiekla krv z nosa a aj z ust obcas od toho nosa, nedopadlo to velmi dobre, ale strasit nechcem. Mozu to byt kludne zuby, ako hovori vyssie tramtada. Len rok je fakt dlha doba a krvacanie bez priciny treba jednoducho objasnit

autor
19. júl 2024

@tramtada31 V noci zvyknem škrýpat so zubami,aj tak akoby ich zatínam,prebudim sa väčšinou na to,mám problém s krvacajucimi dasnami, niekedy,raz za mesiac a pol sa stane,že mi aj počas dňa z ničoho nič trošku zakrvaca ďasno,alebo keď smŕkam.Cize mám problém s dasnami,ale nie nejako veľmi.

autor
19. júl 2024

@eviulenka Dakujem veľmi za vysvetlenie a radu ❤️.

tramtada31
19. júl 2024

Skripem zubami aj ja, až má rano z toho bolia zuby, ale s dasnami problem nemam (mám ich zdrave, určite aj vdaka prevencii a používaniu sensodyne pasty). Skus poriešiť tie ďasna, podľa mna prejde aj tento tvoj problem.