Prečo som stále extrémne unavená?
Posledný týždeň som extrémne vyčerpaná. Mám silnú sennú nádchu a už som si kúpila lieky od alergie, ktoré údajne nespôsobujú únavu, lenže aj tak som unavená. Pár dní dozadu mi ofúklo krk z klimatizácie takže včera a dnes som si dala flector, ale ako náhle príde poobedie, ja som extrémne unavená. Dnes mám až slabosť v tele a nevládzem sa hýbať. Jem normálne, pestrú stravu, pijem kávu, tlak mám trochu nízky. Cítim vnútornú triašku a slabosť. Momentálne ledva píšem tento príspevok. Ja som inak hyperaktívny človek, vstávam o piatej/šiestej ráno, celé dni fungujem. Nechápem čo sa so mnou deje.
A určite je to alergia? Ja som pred pár dňami mala takú nádchu od detí a teda týždeň som bola riadne vypnutá, nemala som síce teploty ale dalo mi to zabrať tak ci tak.
@ivana3111 áno, mám ju už 17 rokov 😐 Ja ešte rozmýšľam či nemám boreliózu lebo som mala dvoch kliešťov. V pondelok radšej skočím k doktorovi.
aj ja beriem Desloratadine ktory vraj neoblbuje vobec a ja po nom pravidelne zaspavam.
@falbala132 ten mám aj ja, ale zjavne nefunguje tak ako sľubovali. Neviem čo je horšie, či užívať lieky, alebo trpieť bez nich
Ja mam sennu nadchu a ked mam akutny atak, som unavena skoro ako pri chripke. Boli ma hlava, je mi zima, som slaba a malatna.
@mandzula ja nevládzem žiť a ešte k tomu ten seknutý krk. Dalo by sa to zvládnuť kebyže mi aspoň neskáču celý deň po hlave dve hyperaktívne deti. Pomoc