icon

Prečo vlhký kašeľ neprestáva?

Včera o 19:44

Ahojte. 2 týždne dozadu som niečo chytila, asi prechladnutie. Začalo sa to škrabaním v krku a suchým kašľom. Potom prišiel plný nos, až sa mi z neho lialo. A nakoniec mierne teploty okolo 38°C. O pár dní neskôr sa suchý kašeľ zmenil na vlhký (až som počula bublanie v pľúcach) a mám ho až doteraz. Užívam Stoptussin ráno a večer a hoci sa kašeľ zlepšil, stále ho mám.

crazy_cat_lady
Včera o 19:52

Sprav si CRP, ci nemas zapal a nepoteebujes antibiotika/silnejsie lieky, ako len volnopredajne

roja01
Včera o 20:36

@anonym_autor a obmedz zahlienujuce potraviny, nspr.mliecne vyrobky, ale je aj mnoho inych.

lussysi
Dnes o 07:19

@anonym_autor mne v lekárni pán lekárnik keď som mala problém s malým povedal že stoptusin vôbec nieje dobrý a vôbec tak nepomáha ako o Tom všetci tvrdia... Že on ho ani nikdy neodporúča ako liek ak niekto potrebuje niečo na kašeľ... Radšej si kúpte niečo iné na vlky kašeľ to vám zaberie skôr... Nám pomáha robitusin na suchý a isto je aj na vlky kašeľ... Malému keď to dám tak do 2 dní mu krásne zaberie a majú ho aj pre dospelých... Skúste to...

anonym_f8e1f1
Dnes o 19:09

Na vlhký kašeľ solmucol alebo erdomed a môže kľudne trvať 2-3 týždne. Stoptussin je taký mackopes, sú omnoho účinnejšie lieky.

anonym_b99903
Dnes o 19:19

Vlhky kasel je produktivny kasel - dobry kasel,leze von co tam nema byt . netreba ti ziadne sr.acky z lekarne , pi vela vody , prejde to….skore uzdravenie prajem 🙂

anonym_a08d14
Dnes o 19:36

Kedze zacali teploty po case, min to crp by som skusila, mozno zacina zapal a treba cosi silnejsie