icon

Prejavuje sa tetánia búšením srdca a paralyzou?

bart117
28. jún 2024

Ahojte už dlhšiu dobu ma trápi pri spaní alebo skôr pred spaním keď ešte bdiem že zrazu cítim že sa mi rozbuši srdce a nedokážem sa pohnúť som doslova paralyzovaný a trvá to ja neviem do minúty asi. Ono nie je to pravidelne niekedy to mam raz za týždeň niekedy raz za mesiac. Dnes sa mi to opäť stalo poobede ako som si ľahol ja mam vždy pocit že mňa už čaká koniec. Dnes to bolo ale trocha iné opäť som bol pri vedomý ale rukami som vedel čiastočne hýbať ale nedokázal by som sa otočiť plus začal som sa ako keby triasť. S kardiologičkou som riešil všetko možné EKG, sono, zaťažoval ergometria, holter aj 7 dňoví som mal krv a všetko mam ok je síce pravda že dala mi lieky na tlak síce mam len 28 ale mam nadváhu. Epilepsiou mam vylúčenú bol som aj na EEG vyšetrení poslali ma aj na tetániu tam mi pani pichla nad palec ja ani neviem ihlu merala mi počas toho tlak a ona že mam sa uvoľniť leboze som napätý je pravda že mávam strach z doktorov ale po chvíľke mi hovorí že nemá zmysel ďalej v tom pokračovať že mám tetániu. Čo čítam príznaky kto ako ich má nikde som nečítal zeby niekto písal že ma stavy ako keby je paralyzovaný a plus dnešná tá triaška ma dosť videsila. No zaujímavé je že sa mi to deje len keď zaspavam buď večer alebo keď si schrupnem poobede. PS magnisolv už beriem vyše 10 dní každý večer pred spaním. Má niekto podobné skúsenosti ?

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
bart117
autor
28. jún 2024

@mia16081996 lavekan mi dala doktorka len som to prestal brať dokonca aj Atarax no asi začnem opäť brať lavekan.

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
luccija
28. jún 2024

No neviem podľa mňa to je skôr spankova paralyza.Pocit, že spis, ale mozog si ide svoje a často sa nevie človek akokeby prebrať, zdvihnúť ruku atď...