Prejavy piatej choroby u dospelých osôb
Ako sa vam prejavovala? Ďakujem
Pravdepodobne som to mala a mala som strašne vyrážky po celom chrbáte a pleciach
Bolesť hrdla, upchaté dutiny, únava, červené líca, vysev na hrudníku a nohách, svrbenie chodidiel a dlani
U mňa najprv bolesť celého tela,nemohla som ani spať lebo ma bolel každý jeden pohyb,potom výsyp a keď už som si myslela,že to skončilo,tak prišli bolesti kĺbov,nenormalne ma boleli kolená,zápästia,bedrá,prsty,to trvalo asi 10 dní..
Ahoj, ja som to mala 2 mesiace dozadu. Mala som 2 dni zimnicu, triaslo ma, až mi zuby drkotali a deti chodili von v krátkom. Mala som aj horúčky nad 38. A ešte som sa vyhádzala na trupe, rukách aj nohách, ale nesvrbelo to , len som bola bodkovaná. Po pár dňoch to same zmizlo, mala som len viac tekutín prijímať a magnézium, lebo ma aj hlava bolela.
@bucecka ja mam takto podobne a rozmyslam, ci to je ono, zimnica, teploty, nohy bolia, ale vyrazky nemam ziadne, tak mozno to je aj nieco nejaka viroza
Dcera mala pred 3ma tyzdnami, ja som sa dnes zobudila s tym ze ma boli hrdlo, komplet cele telo, koncatiny mam ako z olova, ledva dvihnem ruky, upchaty nos, tak tiez rozmyslam ci som dostala od dcery alebo je to cosi ine
@siegi no presne toto uvazujem, ci sme to chytili od syna alebo nieco ine, teoreticky ked od neho, tak by sa on asi nemal uz nakazit ci?
A mali ste niekto aj točenie hlavy?

u mna toho bolo vela - ale hlavne bolest klbov cca 2 tyzdne, nespavost v noci, bolest hrdla rovnako viac ako 2 tyzdne.. bez výsevu a bez teploty.