Preliačina na čele
@bejkovnicka ahoj spravilo sa mi na cele nieco podobne zo dna na den, riasila si to, zistili doktori co to znamena, dakujem
@bejkovnicka ahoj, zistil sa dôvod, ja mám to isté ale mne sa to začína v ofine.
Ahojte tiež sa mi to urobilo na čele na dvoch miestach a na dotyk je to citlivé až bolestivé. Viete mi napísať čo to je ak máte podobné skúsenosti?
nemôže to byť odtlačok od vankúša ako spíš? a urobila sa ti potom akoby jazvička pigmentovaná taká z toho.Mne toto spravil vankúš.Aspoň sa to na to moje na foto podobá.Tiež na čele.Potom som bola na laser,riešila to ako jazvu a odstránili mi to tam na niekolko sedení
@bejkovnicka zdravim... riešili ste to dalej? Zmizlo to same, alebo z coho ste to mala?
ked mám slnečné okuliare celý deň na hlave, tak sa mi také preliačeniny urobia v tej prednej vlasovej časti, tiež to na dotyk bolí. Máš to od niečoho otlačené.
@bejkovnicka ahoj, zistil sa dôvod, ja mám to isté ale mne sa to začína v ofine.
Ahojte. Prosim vas zistili ste nieco u lekara k tkmu? Zmizlo, liecili ste to? Vdaka