icon

Pri prehĺtaní cítim hnis

3. okt 2023

Neviete čo to môže spôsobovať? Chrup mám komplet zdravý, chodím k zubarke pravidelne a starám sa .. je to príšerne nechutne a mám obavy ze to aj cítiť ..

a_alexandra_a
3. okt 2023

Nemáš zahnisané mandle? Prípadne tzv. tonsil stones?

autor
3. okt 2023

@a_alexandra_a zahnisane vôbec. A tie čapy na mandliach ja nevidím .. môžu byt nejako schované ?

nikpa
3. okt 2023

Keby si mala zahnisane hrdlo alebo mandle tak by ťa to bolelo. Treba ísť obvodnej nech ti to poriadne pozrie, zoberie výter, poprípade pošle na ORL.

lucia13022023
3. okt 2023

Autorka tonsil stones môžu byť kľudne schované, mala som spolužiaka co mal úchylku si to "vytláčať" z mandlí

zuzkaa1991
3. okt 2023

Moze to byt aj od zaludka ;) dnes som bola na orl kedze mna aj krk ci hrdlo ci ako nazvat bolelo dnes vysvetlila ze tam je aj stitna zlaza aj to moze byt u mna...ale viac menej travenie zaludok....aj ked nemusime nic citit...reflux ;)
Cely vikend som citila horkost zvratky atd v ustach

alenocka777
3. okt 2023

Ahoj, aj Ja som citila akoby hnis v hrdle, bolest hrdla nebola, len hlava Ma bolela tak som sla k dr a ta mi spravila antigen test, bol pozitivny. Hrdlo a mandle ciste, ziaden hnis zevraj. Dala mi tabletky na cmulanie a lepsie.

autor
5. okt 2023

@lucia13022023 no žiaľ som si to zahliadla v madlisch. Vôbec som netušila že ich mám :( čo sa s tým dá robiť? Lekár?

ankare
5. okt 2023

Napis do skupiny Zdravotníci na MK.
Možno by Ti pomohlo kloktat roztok.