Priateľa svrbí pravý semenník
Ahojte baby, prosim Vas mojho priatela svrbi pravy semenik, ma tam stvrdnutu cast ako keby vyrazku, trva to uz 3 dni. Kedze je odcestovany, nemoze navstivit lekara. Moze to byt zo zaparenia z prace, alebo z toho, ze sa poskrabal a zaniesol si tam nejaku infekciu. Ja som mu odporucila sudokrem ako rychlu pomoc. Ale chcem sa opytat, ci mu neporadite nejaku inu volno predajnu masticku alebo vodicku. Hned ako to bude mozne a bude sa to zhorsovat navstivi lekara. Dakujem za kazdu radu 🙂
@warholette lepsie raz vidiet ako chybne poradit liecbu 😒
@warholette uz som tu stretla fotku manzelovho chlpateho zadku s abscesom a nikto sa nad tym nepozastavil.
@warholette jasne, ze chceme fotku 😎
to sa nevidi tak casto a preliecenie, stanovenie diagnozy na mdrom koniku a prognozu do buducnosti.
preco nie???
ci pohlad na xyz nextikovych albumikov, opickovych capiciek je znesitelnejsi ako pohlad na opuchnuty semenik?
semenik, ako semenik.... kazdy chlap ho ma. teda skoro.
@warholette clovek je tu zvyknuty na vselico...mna by ani fotka semennikov neprekvapila 😀 mna by v zivote nenapadlo si pytat taketo rady na nete 😕
@elin20 pruderne my? ved chceme foto, nech vidime co je na tom semeniku patologicke. nechcme fotoblogy detskeho oblecenia, ale ak si niekto pyta radu, aby sme fundovane mohli odpovedat, potrebujeme to vidiet. teda pravy semenik tvojho priatela. tebe poslal mmskou jeho problem?
vyjadrenie k teme, nie sme urologicky, dermatovenerologicky ani internistky. tu stanovenie diagnozy nenajdes. proste dalsia zbytocna tema.....
Tak dnes s tym u doktorky a vysledok je, ze je to upchaty vlasovy folikul, nastastie nic vazne 🙂

nemas fotku? ja pouzivam na vsetky ranky, vyrazky 100 % Tea tree oil (Cajovnikovy olejcek).