Príčiny opakovaných ochorení
Ahojte, mala som super imunitu chorá max tak raz za rok. Teraz som boka v decembri dlho kašeľ asi 3 týždne.. prechodila som to ale nebola som ani u lekarky ani ATB. Vyzdravela som sa a o cca 10 dní na to ale to naštastke len nádcha a dutiny. Po týždni dačo ok.. a teraz asi pár dní zdravá a zas od včera citim hrdlo, včera zima mi bola a svaly ma boleli. Ale zas v piatok sme mali akciu a včera večer tiež. Môže to byť len vyčerpanie či nová chotoba? Včera ma boleli až uzliny dnes len hrdlo.
Čiže v skratke chodíš chorá do roboty a čuduješ sa, že chytíš ďalšiu chorobu keď si prvú nevyliečila? Choď zajtra konečne k Dr a potom ostaň doma.
Prechodene choroby sa ti vracajú spat.
Je to na tebe, či ich zas prechodis a zas sa ti vrátia, alebo ich poriesis ich doktorky
Nevyliecila si poriadne jednu a tak sa na teba stale nieco lepi, imunitu mas aktualne v keli asi tak
@anonym_autor Ahoj, to ze si prechodila chorobu je ti dufam jasne🙂 A kedze si sa nijak neliecila je normalne,ze sa ti to moze vratit🤷♀️ Nic zlozite. Takze, ked realne ochories tak nechod do prace a neflakaj sa po baroch, ale radsej navstiv mudr nech ti da lieky a pripadne aj pn. Inak tiez to nie je moc zodpovedne voci tebe samej ale aj voci okoliu,ked chora behas medzi ludmi.
@anonym_autor musíš sa poriadne doliečiť byť iba doma vyliezať vypotiť chorobu a potom nejaké dobré probiotiká doplniť po ATB a treba piť veľa tekutín minimálne 2 litre
Skús si prečítať po sebe a aj sama na to prídeš… nepreliecene, prechodne choroby, z toho oslabená imunita- lepí sa na teba všetko čo môže.
Samé témy na vesteckú guľu jeden sa pýta dopredu na budúce zľavy v jeho appke v každej, druhý či je pozemok stavebný ktorý z nás nikdy nikto nevidel, včera jedna chce prísť domov na poslednú chvíľu a mať termín na svadbu mimo určených dní na sobáš.
Nevie náhodou aké sú výherné čísla na Tipos či športky?
@anonym_autor Presne preto sa ti to vracia, pretože si si to nevyliečila riadne prvý krát.

@anonym_autor Počkaj chvíľu, pozriem sa do krištáľovej gule, čo na to povie. Alebo zavolaj Teodore: 0918 555 666, tá ti to vyveští.