icon

Prírodný liek na bolesť hrdla pre dospelých

mama4444
12. okt 2024

pls pomozte dakujem krasne

unicornlady
12. okt 2024

Moja osvedčená metóda je niečo prírodné a niečo z lekárne:
- čaj: repík, materina dúška
A potom z lekárne bylinkové pastilky HERBAL MED (materina dúška, skorocel, lipa a ďalších 20 bylín), a OROFAR sprej do hrdla (je to dobré na dezinfekciu).

ibrunova
12. okt 2024

Šalvia je na bolesť hrdla, takže čaj z nej, ja si k nej pridávam aj repík.
A k tomu každú polhodinu kloktám slanú vodu.
Keď do druhého dňa neprejde, kloktám propolisom alebo striekam Jox.

dankabetka
12. okt 2024

@mama4444 ahoj, ak mna boli hrdlo a nechcem tabletky na cmulanie ( co teda asi nechces, podla nadpisu), tak vykloktat slanou vodou, alebo vodou s propolisom, alebo vodou a kvapkami 31 bylin(to ma od Just) , potom som skusala cmulat klinceky, alebo aj cesnakovy strucik( jemne do toho hryzies, aby sa uvolnili chute), caj je dobry salviovy aj ja teda aj zazvorovy v pripade bolesti hrdla pijem a papam chlebik s mastou a cibulou-vela cibule, ale tu ja vseobecne velmi lubim, takze mi nevadi...niekto to samozrejme nechce, co rozumiem..skore uzdravenie😉

dankabetka
12. okt 2024

@mama4444 a este ma napadlo, na krk urobit zabal, ja som davala aj sebe a aj detom tymianovu mast na handricku a omotala satkou , ked som este tymianovu mast doma nemavala, davala som bravcovu alebo kacaciu mast...to som poznala od mojej mami, ako decko a toto nam ulavilo od bolesti...to su vsetko take babske rady...ak chces poskusaj 😉

simsalabim
12. okt 2024

Kloktanie slanou vodou. Stara osvedcena klasika 👍 Sol posobi protibakterialne.

alenamihal
12. okt 2024

Minule som zachytila od jednej lekarky,ze 2dcl vody a do toho 1cl octu a kloktat kazde 2-3 hodky..lebo bacile a virusy sa mnozia stale a tym padom ich vyplachujes...nemam este vyskusane,ale vyskusam ...mne pomaha kloktat slanou vodou a lyzicku medu..

petronelag
12. okt 2024

@mama4444 Mne zvyknú zabrať Zlaté pastilky (čínske), keď si ich dám hneď na začiatku a z čajov harmanček alebo materina dúška, len tú tento rok nemám a kúpená nemala žiadnu chuť.

gondyo
12. okt 2024

Šalvia silný odvar, do toho trochu octu a med, kloktať....