Príznaky zväčšených uzlín
Ahojte mal niekto zvacsene uzliny?Ake ste mali priznaky?
Aj moja malá ma na krku stále hrčku - vraj je to zväčšená uzlina. Doktorka to občas skontroluje, ale nič konkrétne s tým nerobí 😒 Má to od narodenia. Nemení tvar, ani veľkosť. Občas aj rozmýšľam, či by sa stým nemalo dačo robiť.... No snáď by mi to doktorka povedala 😒
moja dcerka mava na krku zvacsenu uzlinu v case, ked ma sopel...potom sa zmensi..ale stale tam je, malicka..doktorka o tom vie, tiez s tym nic nerobi...len ju pozrie...vraj to niekto ma cely zivot zvacsene...
@zuzkalujza Moj maly ma tiez na obidvoch stanach na krku ma ich stale ze vraj chudsim detom su vidiet
Mna svrbi krk a mam tam take vyrazky.
@layla83 ja som mala tiež pocit ze ma niečo v krku tlaci tak som bola na gastre a pozeral mi kamerou do krku a nic nenasiel tak ze to moze byt aj nejaka uzlina ktora sa zveci tak tam tlaci a ked sa zmensi tak je po tlaceni Skus ist na krcne zobere ti vyter ci nemas nejakého bacila ja som mala zlateho staf. a mna tiez vtedy svrbelo v hrdle ale najlepsie ked sa ma teba pozrie lekar lebo to moze byt hocico

@layla83 ahoj ja mam na pravej strane pod uchom veciu uzlinu a aj pod pravou pazuchou to su take co si dokazem nahmatat Bola som par krat aj na sone ale ze vraj su ok ale preco su stale zvecene a tvrde mi nepovedal nik