Problém s rozmazaným videním
Baby prosím Vás o radu, ak s tým máte skúsenosť. Stalo sa mi, že z ničoho nič začnem veľmi zle vidieť, rozmazane až dvojmo a neviem zaostriť je to strašne nepríjemne. Do hodiny to prejde ale potom má strašne boli hlava. Mám veľmi nízky tlak a dosť problém s chrbticou, môže to byt z toho? Stáva sa Vám to?
nemáš náhodou sedavé zamestnanie alebo tak? lebo viem, že takéto problémy bývajú keď máš niečo s krčnou chrbticou napríklad
@katuska88 urcite k ocnej a potom aj neurolog. Ja mam podobny problem s ocami - trva kratko, tak 10min a zaroven je zasiahnuty sluch a rec. U mna to je aura - predzvest migreny, ktora sa spusti, ak si okamzite nedam liek. Okamzite znamena okamzite, omeskanie aj 10min znamena, ze sa spusti zachvat, vacsinou 3 dnovy. U teba to nemusi byt migrena, ale navstevu lekara rozhodne neodkladaj!
Dakujem, áno mám sedavé zamestnanie. Magnezium si zvyknem dávať, bola som aj u doktora keď to začalo ale nič nezistil. Stane sa mi to tak 2 krát do roka.
Prosím Vás viete mi poradiť aké lieky si kúpiť, kým sa dostanem k doktorke? Aby som mala pre istotu v kabelke.
@katuska88 mozes skusit, ci ti stihnu zabrat bezne analgetika a ci maju vobec ucinok. Migralgin, panadol ultra rapid, ibuprofen. Mne vacsinou zaberu prve dva ( ak to stihnem). Dcere zaberie vylucne ibuprofen. Ostatne, ucinnejsie lieky, predpise neurolog.
Treba cvicit s tou krcnou chrbticou 🙂 Malo by to pomoct ale ak s tym budes mat dlhodobo problemy tak ti aj tak nezostane nic ine ako zmenit pracu
Krcna moze narobit problemy, to je pravdou, treba ju pravidelne precvicovat a uvidis sama, ale myslim, ze to by malo pomoct, hlavne aby si ju nemala stuhnutu a obcas zajdi aj na masaz 🙂

Smer Mudr.s ocami neni sranda