Problém so zaspávaním štyri mesiace po pôrode
Dobrý deň
Chcem sa opýtať som po pôrode 4mes a začala som si prepisovať Zoplicon aby som mohla večer skôr zaspať. Lenže môj obvodný doktor mi to môže predpisovať len každé 3mes. A ak mám problém zaspávať mám navštíviť psychiatra. Tak som sa zasmiala pretože ja nie som isto blázon aby som tam šla. Mám u vyskúšané všelijaké lieky bez receptu hlavne tie čo ukazujú v televízore ale absolútne nič nepomáha... Má tu niejaka taký istý problém a vie mi niečo poradiť ďakujem.
A prečo by som tam mala ísť len aby mi predpísal niejake tabletky na spanie Ves to je somarina a sa má tam bude vypytovať ešte veci pred 10rokmi.... Nepotrebujem psychiatra len čo náhodou nevie niekto o niejakych liekou nič viac ďakujem
Keby som chcela navštíviť psychiatra tak nepíšem na modrý koník ale už som tu písala skôr ešte keď som bola tehotná a veľa krát mi tu pomohli
daj predpísať na manžela, alebo niekoho blízkeho kto chodí k tomu lekárovi..
ale aký to má význam brať stále zopiclon? je to návykový liek...
vyskúšaj večer koktail magnézium + melatonín 5 mg... za 20 min. spíš a prespíš min. 5 hod.
dobrý je ešte aj Dospinox... 3 streky a spíš. dávame dcére
Ty potrebuješ riešiť prečo nevieš spať a nie sa len dopovať liekmi.
môže to byť nízky progesterón, alebo larvovana depresia, spanie, ale to musíš obehať doktorov

@michaelahudakova6 k psychiatrovi chodia ľudia, ktorí majú ďaleko od diagnózy blázon. Skús si estw premyslieť svoj názor a k psychiatrovi chod