icon

Problém so zaspávaním štyri mesiace po pôrode

michaelahudakova6
8. máj 2024

Dobrý deň
Chcem sa opýtať som po pôrode 4mes a začala som si prepisovať Zoplicon aby som mohla večer skôr zaspať. Lenže môj obvodný doktor mi to môže predpisovať len každé 3mes. A ak mám problém zaspávať mám navštíviť psychiatra. Tak som sa zasmiala pretože ja nie som isto blázon aby som tam šla. Mám u vyskúšané všelijaké lieky bez receptu hlavne tie čo ukazujú v televízore ale absolútne nič nepomáha... Má tu niejaka taký istý problém a vie mi niečo poradiť ďakujem.

pribinak
8. máj 2024

@michaelahudakova6 k psychiatrovi chodia ľudia, ktorí majú ďaleko od diagnózy blázon. Skús si estw premyslieť svoj názor a k psychiatrovi chod

michaelahudakova6
autor
8. máj 2024

A prečo by som tam mala ísť len aby mi predpísal niejake tabletky na spanie Ves to je somarina a sa má tam bude vypytovať ešte veci pred 10rokmi.... Nepotrebujem psychiatra len čo náhodou nevie niekto o niejakych liekou nič viac ďakujem

michaelahudakova6
autor
8. máj 2024

Keby som chcela navštíviť psychiatra tak nepíšem na modrý koník ale už som tu písala skôr ešte keď som bola tehotná a veľa krát mi tu pomohli

deti95060810
8. máj 2024

daj predpísať na manžela, alebo niekoho blízkeho kto chodí k tomu lekárovi..
ale aký to má význam brať stále zopiclon? je to návykový liek...
vyskúšaj večer koktail magnézium + melatonín 5 mg... za 20 min. spíš a prespíš min. 5 hod.
dobrý je ešte aj Dospinox... 3 streky a spíš. dávame dcére

januska12323
8. máj 2024

Ty potrebuješ riešiť prečo nevieš spať a nie sa len dopovať liekmi.

zobaka
8. máj 2024

môže to byť nízky progesterón, alebo larvovana depresia, spanie, ale to musíš obehať doktorov