Prosím, poraďte mi niečo dobré na pálenie záhy
@hazelgracegus dakujem za odpoved skusim lebo ked nieco ziem tak ma pali zaha a citim tlak v podbrusku a take mierne krce
@hazelgracegus no tak si dam uvidim ale mavas tak ze ta boli brucho
@hazelgracegus no to je na predpis ale mna boli aj podbrusku taky tlak a krce take mierne a pali ma zaha
Surový zemiak, zemiakova šťava, surove mandle aj so supkou, horčica, soda bikarbona - dostat aj tabletky
@dijka123 ako tehotná som to mávala a spásala som tortové oblátky, pomohli
@dijka123 Nie si tehotna? Palenie zahy sice prichadza vacsinou az v neskorych mesiacoch ale ta bolest v podbrusku je divna...
@dijka123 nolpaza male balenie nie je na predpis. Velke ano. Trva niekolko dni, kym uplne zaberie, je to liek, co sa uziva dlhsiu dobu. Ale je velmi ucinna. Ak chces nieco prilezitostne, skus Maalox. No a daj sa vysetrit.
@andreatytler no mna nikde zaha nepalila tak neviem
@hazelgracegus ak je to jednorazova zalezitost, moze pomoct. Ak je to casty jav, skor ta Nolpaza. Ja mam nadmernu tvorbu kyseliny, musim ju uzivat pravidelne. Gastro sice povedal, ze mam skusat vysadit, ale po 10-14dnoch je to naspat kazdy jeden den bez suvisu s jedlom. Ale vzdy to skusam…. u mna to zrejme suvisi so zlcnikom.
@elizabet173 no mna nikde zaha nepalila len teraz ma pali a boli ma podbrusko take tlaky mam v nom a plus mierne krce
@simsalabim v zivote ma zaha nepalila takze preto sa pytam ze co na to ale kazdopadne dakujem za rady
@dijka123 to moze byt aj crevna ci zaludocna viroza…
@simsalabim ale nic take som neziedla a bolia ma aj prsia ale tie pri vyroze nebolia
@dijka123 tak este skus domaci recept - do pohara citronovu stavu a pol lyzicky sody bikarbony a hned vypit. A crevna viroza nemusi byt z jedla - je to virus.
@simsalabim ja viem ze to je virus ale je to divne ze ma bolia prsia
@dijka123 Mne pomáhalo studené mlieko z chladničky (v tehotenstve).
@ingrid2304 no skusim ale lebo nikdy ma nepalila zaha ale boli aj podbrusko take tlaky mam a mierne krce