icon

Psychiatrická ambulancia (nie liečebňa) Veľké Zálužie

clubka
Včera o 10:23

Ahojte,
máte skúsenosť so starostlivosťou a prístupom na psychatrickej amblancii vo Veľkom Záluží ? Prístup lekárov, čas venovaný pacientovi ...
Ide o to, že akceptujú poisťovne a potrebujem iba preklenúť "zlé obdobie", terapie už nestačia ...
Hľadám Nitru a okolie.
Ďakujem za akékoľvek informácie.

aduskalac
Včera o 10:33

Kamoška bola a bola spokojná jej tam bolo dobré a ona ani domov nechcela ísť odtiaľ,ale záleží asi aj aké oddelenie.Brat bol na protialkoholickom a tiež spoko

zojazoja
Včera o 10:45

bol tam sused, vybavovala som to s jeho ženou. Veľmi spokojní obaja. Pánovi tam pomohli, super nastavili liečbu a žije konečne plnohodnotný život v rámci možnosťí. predtým 3x pokusy o samovraždu. Nol tam ďalší známy skrz alkoholu - úspešne. jeho mamina si pochvaľovala.

clubka
autor
Včera o 12:21

@clubka
dakujem - ale ja nemyslím hospitalizáciu. Iba klasickú ambulanciu - mali by fungovať aj ako normálna ambulancia.

clubka
autor
Včera o 12:22
@zojazoja

bol tam sused, vybavovala som to s jeho ženou. Veľmi spokojní obaja. Pánovi tam pomohli, super nastavili liečbu a žije konečne plnohodnotný život v rámci možnosťí. predtým 3x pokusy o samovraždu. Nol tam ďalší známy skrz alkoholu - úspešne. jeho mamina si pochvaľovala.

@zojazoja
ďakujem - mám na mysli klasickú ambulanciu - nie hospitalizáciu.

anonym_85b101
Včera o 13:03
@clubka

@zojazoja
ďakujem - mám na mysli klasickú ambulanciu - nie hospitalizáciu.

@clubka to si mohla napisat hned.a ta ambulancia je otvorena estelen teraz nova.

clubka
autor
Včera o 14:00
@anonym_85b101

@clubka to si mohla napisat hned.a ta ambulancia je otvorena estelen teraz nova.

@anonym_85b101
veď je to tam jasne napísané : Ahojte,
máte skúsenosť so starostlivosťou a prístupom na psychatrickej amblancii vo Veľkom Záluží ?

clubka
autor
Včera o 14:02
@anonym_85b101

@anonym_85b101
ale ďakujem, nevedela som, že je nová táto služba

anonym_b4f64a
Včera o 16:21

@clubka Ahoj, tá ambulancia je nová teraz otvorená a prijímajú nových pacientov.