icon

Pulzujúca bolesť hlavy

lienka6888
Včera o 15:00

Viete mi prosím poradiť ohľadom bolesti hlavy? Už niekoľko dní po sebe mám tulzujucu pichavu bolesť zozadu ľavej strany hlavy. Bolesť pretrváva takmer stále. Niekedy nevládzem od bolesti stať ani sedieť, mám pocit akoby mi tá hlava mala odpadnúť vtedy. Myslíte,že to môže byť z chrbtice? Bojím sa nejakej prasknutej alebo upchatej cievy. Všeobecnému lekárovi ísť nemôžem - od neho som dostala rada nech schudnem a nebude má hlava bolieť.

pribinak
Včera o 15:04

Skoč na pohotovosť, dajú ti infúziu a hľadaj si iného doktora. Toto je pako a nie lekár

anonym_d5942b
Včera o 15:59

Moze byt chrbtica, moze to byt z oci, usi, zubov, vsetko je poprepajane. Hlavne ako predosla sprava, zmenit lekara, sama viem, ake je to byt odpinkana tym , ze “schudni”. Ked citite, ze nieco nie je ok a prepadate panike, skocte naozaj na tu pohotovost, tam vas skor vybavia aj s Ct ak potrebne

hradnapani
Včera o 18:47

v pondelok si najdi noveho vseobecneho lekara, nestracaj cas, Moze to byt cokolvek, ale zasluzi si to lekarovu pozornost. Nemysli na najhorsie, ale ries to s odbornikmi.

hradnapani
Včera o 18:48

inak, moj muz mal zlateho streptokoka v nose a ten sa prejavoval neznesitelnymi bolestami hlavy. Po prelieceni atb to preslo.

kacena4
Včera o 20:44

ak mas bolest na 1 strane moze to byt aj migrena a nie praskuta cievka ta by sa neprejavovala tak dlho ale uz by si davno lezala v nemocnici so zhorsenym stavom