Rakovina - liečba liekom Afinitor
Ahoj prosím mate niekto skúsenosť s liečbou liekom Afinitor? Ďakujem
@sorciera24 ďakujem no ja som mala Sutent ten mi robil problémy medzi tím sa to rozšírilo všade Imunolliecbu mi poisťovňa neschválila tak lekár mi navrhol tento liek keďže iná možnosť nieje
@ticko moja, imunoliecba vraj ani nezabera, preto ju neschvaluju.....tie lieky sa v nejakom poradi navrhuju schvaluju.....1.linia,2.linia,......tie posledne mojmu otcovi schvalili už aj ekd vedeli, že zmysel to nema (ale aspon vdaka nim mohol jest), aj ekd mu len predlzili život v utrpeni....(rakovina obličky).....inak každe lieky mali nejake NU, ale dali sa zvladnut.....najcastejsie ten cukor, pri každych napr. stratil chut....tlak...
@sorciera24 áno to všetko viem ako 1linia atď.. Tiež primárny nádor obličky . Každý sme individuálny no ja tiež už teraz viem že to končí no moja nádej bola to Opdivo aj lekár hovoril ja už nadávam na všetko žiť takto nikomu neprajem a poisťovňa píše každému to isté ako bolo včera v správach na Markíze.. Liek nie je kategorizovany.. Neprajem to nikomu také niečo prežiť
@ticko viem, no možno práve toto zaberie, ja by som teraz isto šla aj do alternatívy....prajem ti veľa šťastia a zdravia a vieru, ako píšeš, každé telo je iné a mozec inak zareagovať, tak ver, veľmi ti prajem zdravie!
@martinkatinka ta tiez nie je pre kazdeho. Ak dr predpisuje lieky ako ma, tak vie co robi

@ticko moj otec ho užíval, hned po Votriente a ked nezabral ani tento, tak mal aj Sutent, aj Nexavar....vlastne vsetky dostupne na jeho typ... než. ucinky boli podobne ako pri vsetkych, pri tomto mal akurat velmi vysoky cukor....