icon

Rakovina močového mechúra: a príznaky

nati333
Včera o 16:08

Ahojte je tu niekto s touto dg...ake ste mali priznaky..ako vam to zistili..dakujem za kazdu odpoved pripadne skusenost

Strana
z2
marhulka13
Včera o 16:17

@nati333 ja a prišli mi na to náhodne pri sone na gynekológii

anonym_615c45
Včera o 16:19

Moja mamina mala, náhodný nález na MR.

anonym_eaf32e
Včera o 16:24

Jeden znamy, mocil krv.

nati333
autor
Včera o 16:30
@marhulka13

@nati333 ja a prišli mi na to náhodne pri sone na gynekológii

@marhulka13 takze aj gynekologicke usg moze ukazat

anonym_59e33b
Včera o 16:36

V vzd. rodine sme mali. Močila krv. Do roka zomrela.

nati333
autor
Včera o 16:41
@anonym_59e33b

@anonym_59e33b dakujem negativne prispevky nepotrebujem

marhulka13
Včera o 16:44
@nati333

@marhulka13 takze aj gynekologicke usg moze ukazat

@nati333 ja som mala v podstate šťastie, lebo som doletela s plným mechurom. Ja som ešte aj tehotná. Poslal ma na urológiu, tam nič nevideli. Tak ma poslali von vypiť čo najviac vody a potom ísť dnu. A už tam niečo videli. To bolo v stredu, v piatok mi urobili cystoskopiu a v pondelok ma už operovali.

nati333
autor
Včera o 16:46
@anonym_59e33b

@anonym_59e33b prave riesim neake priznaky o tie som ziadala a nie kto kedy umrel....majte trocha empatie pri pisani,clovek ktory niecim takym prechadza urcite nepotrebuje vediet kedy kto umrel...ja som tak nepolozila otazku

alickapusinka
Včera o 16:48

aj to najhoršie patrí k životu

marhulka13
Včera o 16:52
@alickapusinka

aj to najhoršie patrí k životu

@alickapusinka patrí, ale naozaj je to také nepríjemné čítať.

kikusenka1
Včera o 16:52

Chceli ste vedieť skúsenosti tak opísala skutočnosť. Aj smrť žiaľ k tomu patrí. Tlapkanie po ramene a slová to bude dobre tiež nevyliecia....

anonym_59e33b
Odpoveď bola odstránená
marhulka13
Včera o 16:54
@anonym_59e33b
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_59e33b dobre trápny komentár

marhulka13
Včera o 16:57
@kikusenka1

Chceli ste vedieť skúsenosti tak opísala skutočnosť. Aj smrť žiaľ k tomu patrí. Tlapkanie po ramene a slová to bude dobre tiež nevyliecia....

@kikusenka1 opísala by vtedy, keby napísala o aký konkrétny nádor išlo. Aká je progres už a pod. Vtedy by to inak vyznelo. Každému je jasne, že tu nebude naveky no psychika robí tiež veľa a vždy je to šok z keď zaznie slovo rakovina.

anonym_a6c77e
Včera o 17:03

Dievcata, preco sa urazate na autorku, ked vas len upozornila co citat nechce? Ano smrt zial patri k zivotu, ale pokial ide o nu samotnu, alebo blizku rodinu, tak psychika robi svoje a moc jej to neprida. A ten koment,ze "pardon, budes zit vecne, spokojna?" totalne od riti! Nehanbis sa za seba ani trochu??? Miesto toho co by si to nechala po autorkinej odpovedi uz tak, si si potrebovala kopnut? Ked si dnes vstavala hore ritou alebo ta niekto nasral, tak si to nevybijaj tu a na takejto teme🙄 Chod si vybit nervy sportom alebo na cloveku, ktory ti to sposobil.

nati333
autor
Včera o 17:06
@kikusenka1

@kikusenka1 skuste mat rakovinu mozno uz druhu a pochopite ako sa to pocuva...viem ze to patri k zivotu kazdy to vie ale onkopacient skor potrebuje povzbudenie a nie pocut kto kedy umrel

nati333
autor
Včera o 17:08
@anonym_59e33b
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_59e33b mozno by si sa nad sebou mala vazne zamysliet zjavne to mas v hlave poriadne pomiesane

anonym_59e33b
Včera o 17:08
@anonym_a6c77e

Dievcata, preco sa urazate na autorku, ked vas len upozornila co citat nechce? Ano smrt zial patri k zivotu, ale pokial ide o nu samotnu, alebo blizku rodinu, tak psychika robi svoje a moc jej to neprida. A ten koment,ze "pardon, budes zit vecne, spokojna?" totalne od riti! Nehanbis sa za seba ani trochu??? Miesto toho co by si to nechala po autorkinej odpovedi uz tak, si si potrebovala kopnut? Ked si dnes vstavala hore ritou alebo ta niekto nasral, tak si to nevybijaj tu a na takejto teme🙄 Chod si vybit nervy sportom alebo na cloveku, ktory ti to sposobil.

@anonym_a6c77e Kludni hormón. Napísala som len ako sa veci majú. to či bude autorka žiť rok, dva, dvadsať, alebo pol roka nie je v mojich rukách. Takú moc nemá nikto.
Na nete keď si dá do vyhľadávača rakovina močových ciest tam si dočíta o všetkých príznakoch.

nati333
autor
Včera o 17:12
@anonym_59e33b

@anonym_a6c77e Kludni hormón. Napísala som len ako sa veci majú. to či bude autorka žiť rok, dva, dvadsať, alebo pol roka nie je v mojich rukách. Takú moc nemá nikto.
Na nete keď si dá do vyhľadávača rakovina močových ciest tam si dočíta o všetkých príznakoch.

@anonym_59e33b
@anonym_59e33b napisala si uplne odveci pytala som sa na priznaky a nie kto kedy umrel...neurazaj sa...si neempaticka a boch chran neprajem to nikomu ale keby si to ptexivala ty tak velmi rychlo zmenis nazor ver mi

nati333
autor
Včera o 17:13
@marhulka13

@nati333 ja som mala v podstate šťastie, lebo som doletela s plným mechurom. Ja som ešte aj tehotná. Poslal ma na urológiu, tam nič nevideli. Tak ma poslali von vypiť čo najviac vody a potom ísť dnu. A už tam niečo videli. To bolo v stredu, v piatok mi urobili cystoskopiu a v pondelok ma už operovali.

@marhulka13 je cytoskopia bolrstiva?

marhulka13
Včera o 17:14
@nati333

@anonym_59e33b mozno by si sa nad sebou mala vazne zamysliet zjavne to mas v hlave poriadne pomiesane

@nati333 a aké máš príznaky? Ak chceš, môžeš aj ip

nati333
autor
Včera o 17:15
@marhulka13

@nati333 a aké máš príznaky? Ak chceš, môžeš aj ip

@marhulka13 dakujem ❤️pisem ti

anonym_a6c77e
Včera o 17:17
@anonym_59e33b

@anonym_59e33b Ja mam kludnit hormon? Sa pozri aku chujnu odpoved si dala...budes zit vecnez spokojna? - pride ti,ze je to taka odpoved aku si mi prave teraz dala??? uz si pekne rozpisala ci 5, 10 atd rokov...vies slovicko vecne znamena cosi ine a este tak pridrbane si polozila otazku,ze sa hanbim za teba este aj ja a to ani netusim kto si! Jediny clovek, ktory ma kludnit hormon si ty moja zlata, hanba ti! Ty asi moc empaticka byt nevies a v tom pripade nepchaj nos do takychto tem😐🙄

vikisisi

Rakovina močového mechúra je s tých lepšie liečiteľnych, šanca na vyliečenie je vysoká

marhulka13
@nati333

@marhulka13 je cytoskopia bolrstiva?

@nati333 mňa to trochu stipalo, ale až po vybrati. Ja by som to nerozoznala od cievkovania. Paradoxne mám 40 a za celý život by som na jednej ruke zratala koľko som mala zápalov mechúra, nefajčím, nepracujem s chemikáliami, mne onkológ povedal, že som si vytiahla čierneho Petra z krabičky. Nebyť tehotenstva, doteraz asi nič neviem

anonym_c8ac52
Včera o 17:52

@nati333 keď chceš počuť reálne prípady a ozaj detailné, aj s liečbou a vieš dobre anglicky, tak na YouTube sú " patient cancer story " je tam toho kopu, keď klikneš na jedno, napríklad bladder cancer, tak ti vyhodí ďalších kopu videi. Ja mám nejaké napočúvané kvôli angličtine medicínskej a hlavne teda močili krv.

inga93
Včera o 18:20
@nati333

@anonym_59e33b
@anonym_59e33b napisala si uplne odveci pytala som sa na priznaky a nie kto kedy umrel...neurazaj sa...si neempaticka a boch chran neprajem to nikomu ale keby si to ptexivala ty tak velmi rychlo zmenis nazor ver mi

@nati333 pytala si sa aj na skusenosti, tak nemozes byt prekvapena, ak niekto napise aj svoju horsiu skusenost, nepytala si sa iba na priznaky... prajem ti vela sil

anonym_b01629
Včera o 18:57

posielam ti vela sil. ty si mala ake priznaky.🍀🍀🍀🍀🍀
snaz sa mysliet pozitivne, Psychika robi velmi vela. uplne chapem tvoj strach a rozpolozenie.
tazko sa mi cita, ako niektore zeny neempaticky pisu.
je mi z toho na grcanie.

nati333
autor
Včera o 19:38
@anonym_b01629

posielam ti vela sil. ty si mala ake priznaky.🍀🍀🍀🍀🍀
snaz sa mysliet pozitivne, Psychika robi velmi vela. uplne chapem tvoj strach a rozpolozenie.
tazko sa mi cita, ako niektore zeny neempaticky pisu.
je mi z toho na grcanie.

@anonym_b01629 dakujem❤️

anonym_faca4a
Včera o 20:06
@nati333

@anonym_59e33b prave riesim neake priznaky o tie som ziadala a nie kto kedy umrel....majte trocha empatie pri pisani,clovek ktory niecim takym prechadza urcite nepotrebuje vediet kedy kto umrel...ja som tak nepolozila otazku

@nati333 keď sú to len príznaky nemusí hneď ísť o rakovinu. Minule sa tu tiež jedna žienka pýtala na rodinného príslušníka ktorý mal rakovinu pankreasu. To sme ju mali falošne chlacholit ze to zvládne a bude to dobre keď je šanca prakticky nulová a doba ktorá jej ostáva naozaj krátka? Nikto nechce počuť že zomiera. Keď to nemáš potvrdene tak kľud. Ten istý príznak môže znamenať x rôznych chorôb netreba čítať katastrofy ale treba ísť k lekárovi a mat 100 percent potvrdene

Strana
z2