icon

Riešenie neaktívnych pľúcnych chlamýdií a príznakov

yollanda
27. mar 2026

Ahojte! Boli mi diagnostikovane neaktívne pľúcne chlamýdie. Som bez sopla, bez kašľa. Už som brala doxycyklin, vôbec mi to nepomohlo. Predtým som mala dalacin, ale viem, že nepôsobí na chlamýdie. Mala som angínu zároveň. Nie som zevraj infekčná. Sú pasívne. Rozmnožené v krvi. Sadlo mi to na lymfatické uzliny. Mam tam na jednej strane stále bolesť. Už som bola na ORL, rtg pľúc aj dutín, no nič mi nezistili.
Už som to raz takto mala a lieky mi zabrali. Vytery, krvný obraz, všetko je ok. Už si pripadam ako blbec, no som unavená, bolí ma to a mam akoby chripkove stavy bez teploty. Crp je 1.
Mali ste niečo podobne? Už nevedia čo so mnou. Btw. tie chlamýdie mi vyvolala opakovaná masaz. Vtedy sa uvoľňujú toxiny a mne to už 2.x takto vyeskalovalo. Ďakujem za rady

zojazoja
27. mar 2026

@yollanda mala. Mne to sadlo na klby. Bez kašľa. Bez soplov. Nenormálna únava a bolesti kĺbov. Poslali ma na infekčné, od nich som mala troje ATB a zabralo.

anonym_55c303
27. mar 2026

Mala som a mam doživotne. Strasne sľ kaslala. Skončila som v pľúcnej ambulancii, ATB som užívala podľa schémy viac ako 3 mesiace.
Rozbilo mi to žalúdok, zazivanie. Ale pomohlo mi to. Únava? Ledva som sa vliekla.

yollanda
autor
27. mar 2026

Ja neviem prečo ma už nepošlú do nemocky

yollanda
autor
27. mar 2026
@anonym_55c303

Mala som a mam doživotne. Strasne sľ kaslala. Skončila som v pľúcnej ambulancii, ATB som užívala podľa schémy viac ako 3 mesiace.
Rozbilo mi to žalúdok, zazivanie. Ale pomohlo mi to. Únava? Ledva som sa vliekla.

@anonym_55c303 ako myslíš doživotne? Nedajú sa liečiť?

anonym_55c303
27. mar 2026
@yollanda

@anonym_55c303 ako myslíš doživotne? Nedajú sa liečiť?

@yollanda povedali mi, že protilátky na chlamýdie a mykoplazmy mam už doživotne, ale ochorieť môžem zas

yollanda
autor
27. mar 2026
@anonym_55c303

@yollanda povedali mi, že protilátky na chlamýdie a mykoplazmy mam už doživotne, ale ochorieť môžem zas

@anonym_55c303 to asi každý. Mne sa to stalo po masazach už 2.x

zojazoja
27. mar 2026
@yollanda

Ja neviem prečo ma už nepošlú do nemocky

@yollanda mna tiez neposlala obvodná do nemocnice. Ale dostala som sa kvôli tym klbom( lebo na jednu nohu som uz nechodila) po znamosti na neurológiu do Ružomberka, vtedy primátori Rusnakovi a ten ma hneď poslal na infekčné. Bežne sa na toto do nemocnice neposiela. Riešia to obvodaci antibiotikami.

yollanda
autor
27. mar 2026
@zojazoja

@yollanda mna tiez neposlala obvodná do nemocnice. Ale dostala som sa kvôli tym klbom( lebo na jednu nohu som uz nechodila) po znamosti na neurológiu do Ružomberka, vtedy primátori Rusnakovi a ten ma hneď poslal na infekčné. Bežne sa na toto do nemocnice neposiela. Riešia to obvodaci antibiotikami.

@zojazoja mňa už poslala na pľúcne. Ale pľúca mam čisté. Ja jej furt hovorím, že je to z tých chlamydii. Nejak ma nepočúva. Aké atb si mala?

yollanda
autor
27. mar 2026

Aspoň viem, že mam nádej.

anonym_b1fb02
27. mar 2026
@yollanda

Aspoň viem, že mam nádej.

@yollanda neaktívne asi myslís tie prekonané. S prekonanými sa absolútne nič nerobí, riešia se vždy len aktívne. Ak ich nemáš aktívne, tak ona nemá čo liečiť a s týmto sa do nemocnice určite nechodí. Keď si veľmi unavená nie si chudokrevná? Krvný obraz máš v poriadku?

yollanda
autor
27. mar 2026
@anonym_b1fb02

@yollanda neaktívne asi myslís tie prekonané. S prekonanými sa absolútne nič nerobí, riešia se vždy len aktívne. Ak ich nemáš aktívne, tak ona nemá čo liečiť a s týmto sa do nemocnice určite nechodí. Keď si veľmi unavená nie si chudokrevná? Krvný obraz máš v poriadku?

@anonym_b1fb02 všetko mam ako babo. Nie prekonané. Rozmnožené v tele, ale nie infekčné. Takto mi to povedala. Ja som to predtým nikdy nemala. Takže sa nevyznam

zojazoja
27. mar 2026
@yollanda

@zojazoja mňa už poslala na pľúcne. Ale pľúca mam čisté. Ja jej furt hovorím, že je to z tých chlamydii. Nejak ma nepočúva. Aké atb si mala?

@yollanda Joj, to si uz ozaj nespomeniem ake ATB mi dali.

fidorka7
27. mar 2026

@yollanda prekonala som v januári, ale aktívne a v kombinácii s mykoplazmamy. CRP 90. antibiotiká 30 dní podľa schémy. Ale kašeľ strašný na zadusenie...