Rosacea
ahojte, chcela by som poradit .. v novembri mi kozna lekarka diagnostikovala rosaceu, ja som vzdy bola cervensia v tvari a vzdy som to pripisovala hanbeniu.. no nevadi, uz viem ze to je rosacea. Predpisala mi mat soolantra (s uzivanim uz koncim) , mast mi pomohla vidim ze plet je taka kludnejsia a bledsia. A poradila mi kozmetiku znacky Uriage, tu cervenu ta je urcena na takuto plet. Nic viac, ani mi nejak nespominala aby som prisla na kontrolu .. akoby mi chcela povedat ze treba sa s tym naucit zit je mnozstvo volnopredajnej kozmetiky nieco si najdite.
Mate skusenosti s kozmetikou ktora udrzuje tu plet taku tichu, bledsiu, bez zacervenania ? (aktualny stav ktory mam pripisujem tej soolantre, ale ked uz koncim s uzivanim chcela by som si to udzat aj nadalej). dakujem za kazdy nazor ..
ja sa s tym teraz trapim od decembra (bojovala som s tym aj v minulosti), a mne pomaha tiez Bioderma AR crem, ale ide to pomaly
@noiren1979 ja pouzivam Bioderma sensibio AR a uplne super pri vzplanuti je toto https://www.google.com/aclk?sa=L&ai=DChsSEwjfhY...
Mne ponohlo este pouzivat denne spf, ci je zima, ci je leto, ci je zamracene, proste fakt 365dni v roku
Okrem kozmetiky na to urcenej mi pomaha Jarišov roztok a uzivanie Ascorutinu.

@noiren1979 za mňa bioderma sensibio je fajn - používam kvôli inej chorobe ale je určená na rosaceu.