Rýchlo sa mastiace vlasy
Ahojte viete nieco proti tomuto problemu ? Vlasy si umyvam 2 x do tyzdna ale vydrzia mi tak maximalne pekne 1 den potom sa to uz zacina nic mi nato nepomaha dakujem vopred za odpovede 😊
@csipcsip000 no, su zeny, ktore si umyvaju vlasy kzdy den, ked idu prace. Asi nic zazracne neexistuje. Mas nejaky typ pokozky a ten sa nezmeni.
Kým som mala dlhšie vlasy,umývala som si obe, max každý tretí deň. Teraz mám cca rok kratšie vlasy,po plecia a umývam denne,lebo inak vyzerajú ako slama a pri mojom účese to vyzerá hroze
Nič nespravíš, máš také vlasy a musíš umyvat častejšie. Ja umývam každý druhý deň a niekedy keď potrebujem a chcem dobre vyzerať tak aj každý deň, už sa nad tým netrápim umyjem a hotovo, niekedy som skúšala všetko možné aj som nechávala mastné a umývadlá každý 4,-5 deň a chodila jak fetacka ale nič nepomáhalo a už nemienim chodiť s mastnymi vlasmi takže umyjem a hotovo
Len ci nato neexistuje nejaky overeny sampon 😅
Tiež umývam každý deň. Skúšala som už asi všetko, nič nezabralo, tak sa s tým musím len zmieriť. Jedine čo pomohlo bolo tehotenstvo. Vtedy mi ich stačilo umývať každý druhý deň
mne pomohol tuhy sampon ovela menej sa mi mastia 🙂
Hej presne, tiez som o tom pocula tolko ze cim castejsie sa umyvaju tym su mastnejsie ale zase treba povedat, ze clovek aj ked sa poti alebo co jednoducho to treba umyt aj ked si ihc len cistou vodou oplachnes a teda pokial sa takto mastnia tak je to v pokozke a tam je to asi tazko nejako ovplyvnit a riesit lebo aj genetika a neviem co 🙂
Mne sa mastia vlasy už cca.35 rokov,od mojich 11rokov...Nikdy mi nič nepomáhalo.Celé tie roky používam suchý šampón,existuje buď v prášku,alebo v spreji.Toto mi pomáha,aby som nemala na pohľad mastné vlasy a aby som si ich nemusela umývať každý druhý deň,nakoľko ich mám dlhšie a náročnejšie na úpravu..
A ešte som zabudla,keď mám čerstvý melír,tak sa mi tak rýchlo nemastia,takže peroxidom odfarbené vlasy sa tak rýchlo nemastia..
inak mne pomohol melír tiež .alebo žihľavový šampón (poprípade vajíčkový DIXI), nechala som ho pôsobiť pokiaľ som sa poumývala v sprche a nohy oholila 😂 a potom zmyla. vtedy som si všimla že aj o 2dní boli ešte ok
@csipcsip000 obyčajný žihľavovy šampón a nie tak často zmyvat a keď si umyvaš vlasy masíruj si viac pokožku hlavy to pomáha
@puertorico ja s Dixi sanponmi nemam dobru skusenost bojim sa ich 🤣🤣🤣 ale mozno ze tento by mi sadol
@zuzanna33 dakujem skusim 😊

@csipcsip000 Mne kedysi kaderníčka hovorila, že čím viac umývaš, tým viac sú mastné. Majú totiž svoju prirodzenú mastnotu, ktorú pri umývaní stratia, takže sa ju snažia čo najrýchlejšie obnoviť. Proste makajú jak divé 😀 Logiku to má, či to je pravda, neviem. Spomínala, že k nej chodia baby, čo si umývajú raz denne, začarovaný kruh. Ja som potom skúšala tzv. metódu no poo, ale neviem, či to pomohlo. Mastné vlasy už nemám, ale to mohlo byť všeličím...