Sauna - pozitíva pre zdravie
Chodí niekto z vás do sauny?
Aké pozitíva vidíte na tom pre svoje zdravie?
@pribinak myslím skôr mimo leta, teraz čerpáme energiu z tepla a slnka, skôr v zime, či to má nejaký efekt zdravotný pre telo
@daniela2202 otužovanie v akejkoľvek forme ma pozitívny efekt, aj sauna je spôsob otuzovania
@daniela2202 neznasam teplo a vlhko, v saune som bola prvykrat minuly rok. o vyhodach sauny si urcite precitas na nete. z osobnej skusenosti - oddychla som si, citila som sa maximalne zrelaxovana. bola som pozitivne prekvapena. jedine, co mi liezlo na nervy, bolo spravanie niektorych ludi a mega pavuk, ktory sa mi zamotal do plachty 😂
@janetinka27 si mu mala švacnúť po hrbe ....pavúkovi 😂😂😂...to bol asi bonus k cene....ozaj koľko stojí približne sauna
@daniela2202 cenu neviem, asi rozne, my sme to mali v ramci pobytu - besenova. pavukovi som odtrhla nechtiac 2 nohy, myslela som si, ze mam na nohe nejake vlasy, bolo pritmie, svietila iba obrazovka v saune. neboli to ale vlasy 😂
ako som tahala dalsie "vlasy - nohy", tak som pochopila o co sa jedna, vytiahol sa cely megapavuk a ja som ho hodila a skrikla a hodila som ho do ludi, co prave vosli do sauny 😂
@pribinak ma to aj cez leto ucinky. Lepsie znasas horucavy. Cize ja odporucam saunovanie aj v lete
@pribinak 😂😂😂tak ja som bola s muzom v brne na saunovych ritualoch,ktore boli kazdy pol hodinu a trvali cca 12 min. 80-90. Vonku bolo 30stupnov a mne bola vonku zima 😂
@pribinak tiez som si to myslela,najpev som vydrzala nejake 4 minuty,lebo sa mi zacala tocit hlava a tazobu som mala na hrudi a postupne som to zvysovala,az som tam nakoniec vydrzala 😂
Ja do sauny kedykoľvek, má to priaznivý vplyv na organizmus, bývam menej chorá, lepšie sa mi dýcha, nevadí mi zima, ani teplo, proste celkovo lepšie zvládam aj zmeny počasia 🙂

@daniela2202 cez leto žiadne