Schudnutie a zostarnutie
Ahojte, píšem anonymne, lebo toto nie je zrovna vec s ktorou by som sa chcela pochváliť :D
Ide o to, že by som mala schudnúť cca 10 - 15 kg.
Som ešte mladá, no dosť často čítam, a aj sama som si všimla, že ženy ktoré schudnú zostarnú v tváry.
Napríklad Švidraňová, Adele, Rebel Wilson atď...
Nie som vyslovene tučná, ale nejaká nadváha tam je, no mám skoro 25 rokov a určite nechcem vyzerať na 35...
Mám sa s tým jednoducho vyrovnať že so schudnutím aj zostarnem do tváre, alebo mám veriť že sa nič nezmení ?
Aké máte skúsenosti vy?
Určite v 25tke žiadne zostarnutie nespozorujes. Hlavne ak nemáš nadváhu 50 kg. Tak smelo do toho. Veď keď uvidíš zmeny k horšiemu, tak môžeš prestať chudnúť.
Presne, pri veku 25 rokov určite nezostarnes.
Ďakujem vám pekne za odpovede, povzbudili ste ma :D
V tomto veku skôr omladneš, zjemnia sa črty tváre, ja som mala v mladosti dosť problémy so žalúdkom a s črevami (z neznámych dôvodov ma zvyklo preháňať vždy keď ma niečo trápilo, ale som mala problémy) a moja váha bola ako na húpačke - schudla som a pribrala podľa toho ako mi fungovalo trávenie. Proste ja som dokázala schudnúť 10 kíl behom pol roka a musím Ti povedať, že som bola z
toho zúfalá keď som zo 67 kíl schudla na 58 a nevedela s tým nič robiť. No, ale keď som bola takáto chudšia, tak som bola "pekná v tvári", zvýraznili sa lícne kosti a bola som taká dievčenská. všetci mi to vraveli, že síce som jak "palica" (som vyššej postavy), ale do tváre mi to svedčí =D. Mám 32, v tehotenstve som zas pribrala a teraz zase prirodzene schudla a zase vyzerám lepšie v tvári, ako keď som bola taká guľatá v tehu. A vrásky nemám zatiaľ. Koža je pružná v mladosti, to skôr ženy po 40 zostarnú keď schudnú.
@dominikak4 super,dakujem ti,snad aj ja tak budem,aj ked je pravda ze som bola krajsia v tvari chudsia
Práveže vyzorovo omladnes.Este si mladá pleť to nepocíti hlavne neschudnut rýchlo.

kazda tvar reaguje inak, nie kazda zena schudne v tvari. vela zien praveze omladne