Silné bolesti a krvácanie po milovaní
opakovane sa mi stáva, že krvácam po milovaní..predtým mi to prešlo hneď, teraz ma to drží už druhý deň a mám bolesti vaječníkov, maternice...všetko ma moc bolí...nemáte skúsenosti? ďakujem za každú skúsenosť
@luccinka23 cim skor ku gynekologovi. Moze ist o zapal, cystu, endometriozu a rozne ine ochorenia, ovsem nechcem strasit. Drzim palce, nech to je ale len nejaka banalita 🙂
@danna85 už dlho chodím po doktoroch so silnými bolesťami vaječníkov, maternice, mám z toho opuchnuté brucho, ale doktorka nevie čo to..mám ísť na laparoskopiu, tam by mi to mali zistiť...chcem vyskúšať ísť na vyšetrenie prístrojom, biacom...normálne som z toho zúfalá :(
@luccinka23 mna tiez po tom, co si napisala viac, napadla endometrioza...to ti vylucili?
Keby si nemala tie bolesti, tak kludne aj hormony, ale takto asi nie...alebo mozno ina vec gardnerella vaginalis - byva to po sexe bolestive, moze byt krvacanie - nemas taky pocit sucha az svrbenia? chce to asi podrobnu kultiavaciu aj cyto ster
@luccinka23 verim, ze to nie je nic prijemne, bolesti a krvacanie. O to viac by som sla cim skor na vysetrenia. Neviem, co vsetko sa da diagnostikovat biacomom a nakolko to je presne. Laparoskopia je viacmenej diagnostika presna v pripade, ked sa pri zakroku nieco najde, vedia to ihned vybrat.

@luccinka23 taketo krvacanie treba vysetrit, moze to byt vselico, napr. ochorenie krcka maternice.