Skúsenosti s antidepresívom Serlatine - Vaše názory?
Máte skúsenosti so serlatinom antidepresiva
@michaela404 fu no asi tak za tri tyzdne som naozaj pocitila ze wau mne zacina byt lepsie a do mesiaca a pol uz to ucinkovalo uplne. Hlavne sa netreba zlaknut vedlajsich ucinkov alebo velmi zivych snov a prestat kvoli tomu uzivat. Vsetky vedlajsie ucinky casom zacali odoznievat. A naozaj mne bolo velmi zle a sertralin bola moja posledna zachrana mne to extremne pomohlo dostat sa z toho. Zas kamarati co to uzivali cisto na OCD im to vraj tak velmi nepomohlo. Na co ho mas uzivat ty?
@michaela404 10 tyzdnov stovku. Potom mi skusil dat Elontril a teraz zase iny ..Anafranil
@michaela404 ja som nemala ale ved mrkni pribalovy letak, ci to spominaju. Ak ano, tak nie je o com. Bud si ochotna to tolerovať kym to vyprcha alebo nie
@michaela404 nie to som nemala ale skuste to vydrzat ak to nie je uplne neznesitelne mne vsetky vadlajsie ucinky po case prestali a citila som sa uplne normalne

Ches povedat Sertralin? nuz pokial viem je lepsi na uzkosti ako na depresiu, ale velmi zalezi aj od ludi a casto ju davaju pri tazsich formach