icon

Skúsenosti s biodentinom pri liečbe zápalu kanálika

ada77794
Včera o 21:33

Ahojte. Máte niekto skúsenosť s aplikáciou biodentinu na zápal kanalika? Moja skúsenosť je taká že po ošetrení zuba (plombovani) má začal bolieť na skús, najskôr som myslela že je to len reakcia zuba a potom že je asi vyššia plomba. Vrátila som sa teda asi po mesiaci nech mi ju skráti. Po troch dňoch bolesť ale neustála tak som išla naspäť s tým že mi celý zub vyvrtala a dala naň biodentin. Najskôr mi ho chcela už riešiť tým že sa odstránia nervy ale ja som sa zľakla s pýtala sa na ďalšiu alternatívu. Tak mi ho dala s tým že sa najbližšie týždne uvidí a ak to sadne dá mi plombu trvalu ak nie tak čistenie kanálikov. Ďakujem za skúsenosti.

anonym_0da731
Včera o 21:55

@ada77794 áno ja sim to tak mala a už to tak mám 5 rokov, zub je niekedy citlivejší ale zatiaľ ok. Po plombovani som ho dlhšie cítila a pobolieval

ada77794
autor
Včera o 22:45
@anonym_0da731

@ada77794 áno ja sim to tak mala a už to tak mám 5 rokov, zub je niekedy citlivejší ale zatiaľ ok. Po plombovani som ho dlhšie cítila a pobolieval

@anonym_0da731 no ja som zas nepociťovala citlivosť ale troska ju cítim teraz asi po troch týždňoch od aplikácie... Tak som rada že pomohol 🙂