Skúsenosti s katétrovou ablaciou. Pomohla vám táto liečba?
Akou,v akých rokoch,pomohlo to nepomohlo a na ako dlho ?? Aký druh aritmii ??? Ďakujem🙂
Poznam 2 ludi
Zena, po prechode zhorsenie stavu, samozrejme nie nehako extrem ale je tam zhorsenie, riesi sa liekmi
Mlady muz, zlepsenie tak o 50% ale stale na liekoch
Obodvaja vusch ke pracovisko
Poznam 2 ludi
Zena, po prechode zhorsenie stavu, samozrejme nie nehako extrem ale je tam zhorsenie, riesi sa liekmi
Mlady muz, zlepsenie tak o 50% ale stale na liekoch
Obodvaja vusch ke pracovisko
@anonym_3e832e môžte mi dat dáky kontajt na nich ? Ďakujem🙂 len sa chcem popýtať aké majú skúsenosti s tým kľudne nech mi napíšu na email priateľov viktorskrha@gmail.com
@anonym_3e832e môžte mi dat dáky kontajt na nich ? Ďakujem🙂 len sa chcem popýtať aké majú skúsenosti s tým kľudne nech mi napíšu na email priateľov viktorskrha@gmail.com
@monikasabova333 tak to asi skor nie kedze je to osobna vec aby to riesili s cudzou osobou
Napisala som co som vedela, viac pomoct neviem

@monikasabova333
Neviem ci robili tu istu mne to napichli a isli do srdca zo slabin, robili atrial fibrilation a atrial flutter, robili mi to v Australii a tam z toho velku dramu nerobili za dva som bola na lietadle na Slovensko tu skor z toho omdleli tu ze vraj je nic nerobit a 2 tyzdne PN.Pred tym robili kardioverziu to je co zastavia srdce a znova nastartuju to nepomohlo
Ci toto pomohlo ani neviem raz povedia ze ano druhy raz nie