Skúsenosti s katétrovou ablaciou srdca v CINRE
Zdravím zajtra idem na katetrovu ablaciu srdca boli ste na tom už niekto ? Ja idem do Borov CINRE dá sa vydržať ten zákrok ? Ďakujem
Akú arytmiu ti idu ablovať? Ja som bol ale nepodarilo sa im arytmiu spustiť tak 2,5 hodiny to skúšali a nakoniec to vzdali. Dá sa to vydržať, ja som všetko pozeral na tých monitoroch a na všetko sa pýtal. Bolo to zaujímavé. Po zákroku ležíš 8 hodín s vreckami piesku na trieske kde bol zavedený katetrr.
Bola som v decembri, 4hodiny na sale a arytmiu stale rovnaká… bolelo to jak čert… som sa tam krútila od bolesti ked mi to vypalovali viackrát
@klaudia587 ja už mám tiež po ablacii a práveže ma to nebolelo vôbec ani som nevedel o tom že mi to robia akurát čo ma bolelo bol chrbát a ramena ale ešte pôjdem asi raz na to lebo aritmia mi ide z ľavej komory srdca nie z pravej
@tomi95 ahoj, ako hodnotis zakrok? Mna caka ablacia v cinre v pondelok. Neviem co ocakavat a co si zbalit pripadne ako sa nachystat s fungovanim po zakroku.
@tomi95 ahoj, ako hodnotis zakrok? Mna caka ablacia v cinre v pondelok. Neviem co ocakavat a co si zbalit pripadne ako sa nachystat s fungovanim po zakroku.
@dmimka1234 zdravím vás ničoho sa nebojte neboli to ani nič ja som sa bál a úplne zbytočne po zákroku som si povedal že to len toto ? Akurát to ma obťažovalo ze som od rana od 9:00 do večera 21:00 ležal na chrbte 😂 mne to robili tak pondelok som prišiel utorok to spravili a v stredu som bol už na obed doma po zákroku som mohol hneď robiť ale radšej som si dal voľno do konca týždňa vpych bol taký jak keby vám brali krv nič vážne idú vám to robiť cez žilu ?
@dmimka1234 zdravím vás ničoho sa nebojte neboli to ani nič ja som sa bál a úplne zbytočne po zákroku som si povedal že to len toto ? Akurát to ma obťažovalo ze som od rana od 9:00 do večera 21:00 ležal na chrbte 😂 mne to robili tak pondelok som prišiel utorok to spravili a v stredu som bol už na obed doma po zákroku som mohol hneď robiť ale radšej som si dal voľno do konca týždňa vpych bol taký jak keby vám brali krv nič vážne idú vám to robiť cez žilu ?
@tomi95 aj ja som to tak mala mat ze v pondelok pridem a v utorok zakrok. Ale volali mi ze ci to moze byt rovno v pondelok. Co mi aj vyhovuje ale zase nebude tolko priestoru na otazky a podobne 😀 och to ma desi tak dlho byt lezmo. Prosim vas ako to je potom s toaletou a jedlom? Ja som typ co chodi na toaletu dost casto. A ten cas lezmo mozem mat notebook alebo knihu pri sebe?
@tomi95 aj ja som to tak mala mat ze v pondelok pridem a v utorok zakrok. Ale volali mi ze ci to moze byt rovno v pondelok. Co mi aj vyhovuje ale zase nebude tolko priestoru na otazky a podobne 😀 och to ma desi tak dlho byt lezmo. Prosim vas ako to je potom s toaletou a jedlom? Ja som typ co chodi na toaletu dost casto. A ten cas lezmo mozem mat notebook alebo knihu pri sebe?
@dmimka1234 ja som mal pri sebe mobil sú tam šikovný spravia to rýchlo no ja som na WC bol ráno pred zákrokom a potom mi dali takého bažanta či jak sa to volá 😂 to som im povedal že ja radšej vydržím do večera tak aj bolo ani som na wc nebol ráno a až večer 😂 zvládnete to nebojte sa nič ja som sa tiež bál a zbytočne 😂
@dmimka1234 jedlo som mal ja pondelok večer a utorok ráno som nejedol iba som sa trocha napil a dostal som potom jesť až večer a jedlo pohode all inclusive pekne v postely to sa mi páčilo ako sa tak o mňa sestričky starali až mi to bolo aj trápne keď mi to prelepovali lebo som bol úplne vyzlečený 😂
@dmimka1234 jedlo som mal ja pondelok večer a utorok ráno som nejedol iba som sa trocha napil a dostal som potom jesť až večer a jedlo pohode all inclusive pekne v postely to sa mi páčilo ako sa tak o mňa sestričky starali až mi to bolo aj trápne keď mi to prelepovali lebo som bol úplne vyzlečený 😂
@tomi95 dakujem moc za odpovede 😊 idem dnes nato
@tomi95 dakujem moc za odpovede 😊 idem dnes nato
@dmimka1234 už to máte za sebou ?
@dmimka1234 a bolelo ?
@tomi95 samotny zakrok nie, dalo sa to v klude zvladnut. Len to lezanie a bez navstevy wc bolo zaujimave 😀
@tomi95 samotny zakrok nie, dalo sa to v klude zvladnut. Len to lezanie a bez navstevy wc bolo zaujimave 😀
@dmimka1234 tak je dobre ako som hovoril to ležanie bolo cele zle a už pulzy sú dobre ?

@tomi95 Ja som bola v novembri ale v Košiciach.A dá sa to vydržať