Skúsenosti s mozgovou príhodou a zrazeninami
Ahojte ma tu niekto skusenost s mozgovou prihodou kde bola zrazenina ? Dedko dostal mozgovu prihodu pre tyzdnom je v nemocnici robili mi ct kde videli že ma zrazeninu dneska nas k nemu pusgili s tym že mu opuchol krk nedokazal prehltat mu zaviedli sonndu dneska mu robili aj dalšie ct a nasli dalsiu zrazeninu nevedia či je to stara len ju nebolo vidno alebo nova dalšia. J ochrnuty na jednu stranu ale bol pri vedomi aj ked galy slaby a spavy dokazal rozpravat si nebolo rozumiet hned ale ked sa snažil dalo sa to. Ma tu niekto skusenosť podobnu? Ak ano ako to prebiehalo dostali sa z toho aj keď je vek vysoky ? Dakujem
Kazdy pacient je iny, pytaj sa lekarov, riesit to cez internet nema zmysel.
@patrike ano pytame sa aj lekarov to samozrejme a ano kazdy clovek je iny oragnizmus je iny len som chcela vediet ci je niekto kto bol podobne na tom ale mal niekto niekoho.
@patrike ano pytame sa aj lekarov to samozrejme a ano kazdy clovek je iny oragnizmus je iny len som chcela vediet ci je niekto kto bol podobne na tom ale mal niekto niekoho.
@simonam2205 Ziadne "podobne" podla tvojho opisu nie je, to by potom lekari nepotrebovali CT a atestaciu. Len jeho osetrujuci lekar ti podla nalezu povie neurcitu prognozu, oni sa dost vyhybaju presnej odpovedi.
Tvoja otazka je na urovni "naburali sme auto, bude po oprave ok ?".
@simonam2205 Ziadne "podobne" podla tvojho opisu nie je, to by potom lekari nepotrebovali CT a atestaciu. Len jeho osetrujuci lekar ti podla nalezu povie neurcitu prognozu, oni sa dost vyhybaju presnej odpovedi.
Tvoja otazka je na urovni "naburali sme auto, bude po oprave ok ?".
@patrike sprosté odpovede si mohol odpustiť. Načo odpovedáš keď nevieš.
@simonam2205 ano,mali sme v rodine tetu, dostala sa z toho,no zial za 4 roky sa to znova zopakovalo s tým najhorším koncom.
@simonam2205 moja starká. Opakovalo sa to a do tretice odišla na druhý svet. Kamarát, po príhode prísny režim, diéta, rehabilitácie, riedenie krvi, postihlo mu to však rečový prejav. Je 5 rokov po a len ta chyba reči. U každého fakt ináč. Nech sa mu polepší, prajem vám to.
@simonam2205 moja starká. Opakovalo sa to a do tretice odišla na druhý svet. Kamarát, po príhode prísny režim, diéta, rehabilitácie, riedenie krvi, postihlo mu to však rečový prejav. Je 5 rokov po a len ta chyba reči. U každého fakt ináč. Nech sa mu polepší, prajem vám to.
@anonym_a5121b to ma mrzí. Ďakujem pekne za normalnu odpoveď
@simonam2205 ano,mali sme v rodine tetu, dostala sa z toho,no zial za 4 roky sa to znova zopakovalo s tým najhorším koncom.
@anonym_d76ab2 to ma mrzí. No ďakujem pek
ne za normalnu odpoved.
@anonym_a5121b to ma mrzí. Ďakujem pekne za normalnu odpoveď
@simonam2205 veľmi som asi nepomohla. Ale aspoň povzbudila. Aj ja ďakujem

Kazdy pacient je iny, pytaj sa lekarov, riesit to cez internet nema zmysel.