Skúsenosti so šošovkami zakúpenými v DM?
Ahojte, mate niekto skusenosť so šošovkami z DM? ☺️
@janka_23 lebo si nechcem kupovať predražené z optiky a pod. , tak som rozmýšľala že skúsim z dm, len sa toho trošku bojím
@vierka5678 uz nenosim sosovky, ale ked som nosila, tak iba z DM. A boli v pohode.
Parkrat som pouzila a v pohode 🙂 kupujem si inak z Sosovky-kontaktne, kde maju podla mna relativne fajn ceny (ak teda nepotrebujes sosovky na astigmatizmus atd.)
@vierka5678 ja si objednávam zo stránky alensa ale ako hovorím tie z dm sú úplne v pohode
@janka_23 a akú značku? ☺️
@vierka5678 acuvue oasys
@janka_23 a keď tam je napísane 3 šošovky to znamená že to mam 3 mesačné balenie každá šošovka na jeden mesiac? Lebo sa v tom vôbec nevyznám šošovky nosím len mesiac😅
@vierka5678 ja ich používam pár rokov a som spokojná.
Za mňa katastrofálne, vôbec mi nesedeli
Ved na nete sú lacné šošovky. Ako su aj vyššie spomenuté tie acuvue, mam ich desaťročia a super sú. A stoja neviem 19e 6 ks? Čiže 3 páry a sú 2 týždňové, ale tak ja ich nosím aj dlhšie no. 🤷♀️ Ale vieš si kúpiť aj mesačné. Podľa mňa to vôbec nie je drahé. Z DM som neskúšala.
@personality áno, našla som biofinity mesačné, 3ks za fajn cenu, len nechapem tie 3ks to je na 3 mesiace? Prepáčte zatiaľ sa vôbec nevyznám
@vierka5678 tie co si objednávam ja sú dvojtýždňové. Pri každých je napísané koľko ich môžeš nosit. Sú šošovky denne, dvojtýždenne, mesačne.
@vierka5678 len na jedno oko bývajú balené vždy takže ak sú na 3 mesiace tak potrebuješ ešte na druhé
@blondinka95 Ano je tam pisane mesačné 3ks tak asi na 3m… vyskúšam a uvidím, ďakujem vam za rady
@vierka5678 ešte taký detail, odporučila ti šošovky očná? Pretože sú rôzne priemery a zakrivenia a to ti musí povedať očná aké sú pre teba najvhodnejšie
@janka_23 áno merali mi zrak, aj zakrivenie a priemer oka 😉
@vierka5678 potom super, lebo bez toho by ti nemuseli sedieť. Takže keď budeš kupovať tak si to odsleduj

@vierka5678 mala som ich 2x a za mňa boli v pohode