Skúsenosti so zubnou protézou
Dobrý den. Chcem sa vás opýtať aké máte skúsenosti zo zubnou protezou a v akom veku ste ju mali a vlastne? Mam 30 rokov otázky prečo to riešim tak skoro bohužiaľ je to moja vlastná chyba a traumy zo zubarou to tu teras nebudem riešiť... Chcem sa opýtať na noc si ju aj vyberáte lebo poznám aj také prípady co ju mamu stále v ústach normálne len čistia zuby a možno cca raz za mesiac vyberajú,,
@laurinka2023 Mám hornú,nevyberám si ju,len pri čistení.Nikdy som ju nevyberala,už aj tá chvíľka pri čistení mi vadí,že ju nemám
Ja mam uz vyše 15 rokov a úplne v pohode. Na noc si ju nevyberám netreba vôbec. Vyberám si ju len pri čistení zubov inak nie
@saska.j dodali ste mi trošku nádej, riešim teraz niečo podobné a mám neskutočný strach, že si nikdy nezvyknem a budem mať s tým problém a hlavne nechcem by ma takto videl manžel 😭
@bellam zvyknete si urcite. O mne málokto vie ze mam zuby spravené
@saska.j ďakujem, že ste si našli čas odpovedať mi, veľmi si to vážim 💛 som ešte len v úplných začiatkoch a celý ten proces ma desí 😭 najhoršie pre mňa je tá “padnuta” tvár keď náhradu vyberiem - kiežby ma na to zubárka aspoň na to pred zákrokom upozornila , dvakrát by som si to premyslela.Teraz už nič, čas nevrátim.
Ešte raz ďakujem 🥰

Ja mam uz vyše 15 rokov a úplne v pohode. Na noc si ju nevyberám netreba vôbec. Vyberám si ju len pri čistení zubov inak nie