SM 102 v očkovacej látke - Moderna
Prosím tých čo sú proti očkovaniu zdržte sa prosím.
Som očkovaná Modernou a nahnala mi táto zložka trochu strach- známy co je proti očkovaniu mi písal že to tam nemá čo hľadať. Viem že očkovanie neni injekcia plná vitamínov, ale aj tak viete niekto niečo o tom viac? Google až tak nespolupracuje..len toľko som našla že to nie je vhodné pre ľudí a zvierata. 🤭
A ten znamy co je proti ockovaniu je chemik, biolog, virolog, biochemik, lekar...? ze vie, ze tam takato latka nema co hladat?
Ok vďaka...
Neni nič len linky posiela o 106🙄🤦♀️ale reku opýtam sa vás tu...
A inak podla dostupnych informacii je lipid bezne pouzivany ano nosic pre mRNA vakciny.
ved trochu postuduj...je to tukova nanocastica /velmi velmi mala/ v ionizovanej forme, ktora tu m-RNA /mediatorovu ribonukleovu kyselinu/ obaluje...a potom v tele sa ten obal rozpusti a m-RNA moze robit svoju pracu
A preco si potom davas od neho radit alebo sa vystrasis? Hoaxov a uplne somarin je na webe milion, ked uz niekomu verit tak odbornikom v danych oblastiach.
Lieky si asi tiez neordinujes sama, alebo sa nepytas kamarata co robi v IT, ale relevantne informacie hladas u lekara a lekarnika, tak preco teraz ohladom takychto chemickych veci veris niekomu kto na to nema ziadne vzdelanie?
@nafka0483 lebo somár je to.. Tvrdil ze tie stranky sú oficiálne 🙄🙄🙄🙄 nie som zase poserko len také bludy mi potom pisal že až...
Predpokladam, ze ta vystrasili konspiracne weby. Existuje SM-102, ktory obsahuje chloroform, tato zmes vsak nie je urcena na vyrobu vakcin. Na základe chloroformu je tato zmes aj klasifikovana. SM-102 na vyrobu vakcin chloroform neobsahuje.
Urcite oficialne... somariny. A co ho trapi ze ty si sa dala zaockovat, ved on ked nechce nech sa neda.
Mne príde pri príspevkoch tohto tipu že laik známi, rodina, kamarátka atď.. povedala to a to je určite pravda, že niektorí ľudia nemajú vlastný rozum. Jednoducho ak chcem vedieť, čo a jak sa má pýtam sa odborníka a nie laika. Nájdem si o danej problematike odborné články, náučno-odbornú literatúru a nie bulvár 🙏 A teraz k otázke v príspevku vakcínu "chvalabohu" robili odborníci a nie laici, vakcínu dostalo po celom svete niekoľko miliónov ľudí vrátane kolegov tých vývojárov myslíte si žeby si dali do tela niečo škodlivé? 😉 Nehovoriac o tom akými náročnými, podrobnými testami musela každá jedna vakcína prejsť. Nie sme v nejakom fantasy alebo sci-fi filme kde 1 vakcína vyvraždí celé ľudstvo ako mi to niekedy príde z tých hoax-konšpiračných článkov.
@felicita027 vlastnu hlavu mam to mi ver, len proste furt si tvrdil že nieee to neni žiadny Hoax a uvidm o X rokov tie následky. Až som nad tým začala rozmýšľať. 🙄🙄🤦♀️
Viacmenej som sa chcela v mojej pravde uistit mojim príspevkom.
Tiež mam ten názor že proste ti čo to robili sú odborníci a isto nechcú ľudstvo vyhladiť 🤦♀️😂
Ale aj na psa pride mráz, je to typ človeka co veľa cestuje som zvedavá koľko vydrží 🤦♀️

na instagrame, ked si das ocami_farmacie, tak on toto tam presne vysvetluje, ze preco sa toho netreba bat a opat ide o dezinformaciu ohladom SM 102